2 Aralık 2009 Çarşamba

Neredeler?

28 Kasim 2009 Cumartesi gecesi kac Fenerbahceli ufaklik uzgun ve aglamakli gozlerle uyudu, oynanan oyun ve alinan skorla kac Fenerbahceli'nin sinirleri alt ust oldu sayisini bilemeyiz, tespit de edemeyiz. Hangi sofralarda, alkol esliginde ne tur cozum onerileri ortaya konuldu, ne sonuca varildi bilemeyiz, ogrenemeyiz. Mutlu olunabilecek basit bir cumartesi aksami, kalbinde sari lacivert sevgiyi tasiyan kac kisi abandone oldu acaba, kac cumartesi gecesi kaybettik Fenerbahce sevgisiyle ya da? Kaybederiz arkadas, kime ne? Ama biktim artik, “Sen niye uzuluyorsun ki, parayi kazanan onlar?” sorusunu duymaktan. Seviyorum lan Fenerbahce’yi, anlayamazsiniz, anlamaya da calismayin. Golge etmeyin yeter. Siz benim Fenerbahce’yi sevdigim gibi bir kadini sevebilir misiniz, onu dusunun. Sen sevebilir misin deyip kontra yapmaya da kalkmayin. Sevdik iste vakti zamaninda, simdi hani neredeler?

Oynayip parayi kazananlara gelince; hakkini verene, formasina, kendisine ve taraftara saygi duyana bizim de saygimiz sonsuz. Aktif spor hayatini sonlandiran futbolcular ikiye ayrilir benim gozumde. Unutulmayanlar ve unutulmaya calisilanlar...

4 yorum:

Tufan dedi ki...

Duygularını ve üzüntünü paylaşmamak mümkün değil. Rahmetli İslam ÇUPİ'nin dediği gibi FENERBAHÇENİN büyüklüğü başka büyüklüktür tarif edilemez.İçimizdeki FB sevgisinide kimse anlayamaz. Yazılarını takip ediyor ve beğeniyorum. Gerçekten içinden geldiği gibi yazıyorsun.
Benimde blogum var fırsatın olursa incelersin. tonischumacher.blogspot

Unknown dedi ki...

Merhaba Tufan,
Blogunu takip listemize ekledim,
Sevgiler

Diego dedi ki...

harbiden dobra dobra yazmışsın Alkolik.
eskiden arada bir kıtır da yada random da yaptigimiz ask sevda muhabbetleri geldi aklıma.
ama sen kac tane icmissin bunu yazmak icin sayamadım :)

Diego dedi ki...

toni schumacher tam HoAmca ya gore bir blog. zira kendisi ortaokulda lisede toni schumacher die atardı imzalarını :))