18 Aralık 2009 Cuma

Fenerbahçe 1 - Sheriff 0

Belki de UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon oynadığımız en iyi maçtı dün akşamki Sheriff maçı. Gruptan çıkmayı garantilemiş olmamız sebebiyle Daum daha önce çok fazla şans vermediği oyuncuları sürmüştü sahaya çoğunlukla. Tarjeta'nin tabiriyle onlar da haftalardır halısaha maçı yapmadıktan sonra sahaya çıkan heyecanlı futbol sevdalıları gibi mücadele ettiler, bu akşam HoAmca'nın edeceği gibi...

Santos'un defansın solunda daha verimli olduğunu gördük dün. Hem kendisi için hem bizim için en güzeli oldu. Bekir yeri olmamasına rağmen sağ kanatta gayet başarılı oynadı ve hatta ileri güzel çıkışları oldu.

Deniz'i ortada heyecanlı, topa basan, ileriye yardım eden hatta pozisyona giren bir karakterde izledik dün akşam.

Özer ilk yarı sağ kanatta görev yaptı ve yine takımı ileriye taşıyan isimdi. İkinci yarı yerine oyuna giren Mehmet ise pek etkili olamadı.

Dün akşamın en iyilerinden biri de Uğur Boral'dı. Attığı goldeki güzel vuruşu ve mücadele isteği hepimiz adına sevindirici idi.

Semih kısmen daha diri görünmesine rağmen Güiza ile birlikte daha da güçlenmeleri ve kondüsyon depolamaları gerektiği gün gibi ortada.

Son olarak; futbolla ilgilenen herkesin sevdiği ve hayranlık duyduğu dünyaca ünlü bir yıldızı, Roberto Carlos'u uğurladık dün akşam hep beraber. Ortega gibi, Hooijdonk gibi, Anelka gibi, Alex gibi ileride çocuklarımıza anlatabileceğimiz büyük bir oyuncuyu takımımızın forması altında izledik. Bunun için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve daha detaylı romantik bir Roberto Carlos yazısı için meydanı romantik kolpalara bırakıyorum.

6 yorum:

ygtylmz dedi ki...

Yaptığımız pankart'ın blogunda olması süper bir olay :) Teşekkürler.

HoAmca dedi ki...

roberto ustayla aramızda bir romantik bag bulunmadıgından yazı işi beni aşar.

her ne kadar real madridli de olsa kendisini severdik , lakin konseri iptal edilen maykıl ceksın vari bir turkiye kariyeri oldu. pek canı cekmedi sahne almayı. bir rize deplasmanında direge vurdugu sut var damagımda gerisi yalan dolan.

mabede gelenler arasında hooijdonk, alex ve rap rap gibi kocaman adamları hatırlarken, zordur benim gonlumu calmak.
carlos geldi ,carlos gitti ugurlar olsun.

Diego dedi ki...

güzel pankart olmus Yiğit elinize sağlık.

olsun be HoAmca ne verdi ne aldı muhabbetinden cok Roberto Carlos geldi gecti işte.

Roberto Hongo geliyor aklıma Tsubasa da ki :)

HoAmca dedi ki...

ben de onu diyorum. geldi gecti işte.

sinek valesi dedi ki...

sabaha kadar romantik yazılar yazsak da, carlos'la avunsak da, mücadele ruhunu övsek de bana kimse(sizi kastetmiyorum) bıdı bıdı yapmasın arkadaş. milyarlık kombineyi alanın, 100lerce milyonu formaya verenin, Fenerium'u zengin edenin hak ettiği kadro Bekir,Selçuk,Deniz,Ali Bilgin,Guiza vs içermemeli. Başında da o ruhsuz sarı kafalı lanet adam olmamalı. ayıptır arkadaş. 70lerin sonu, 80lerin başındaki Trabzonspor gibi olmak isterim ben. kendi değerlerinin(yerli topçuların)kıymetini bilen bir takım ve yüreğiyle oynayan, formanın kıymetini bilen adam gibi topçular...aralarında da Alex gibi, Appiah gibi, Aurelio gibi, Carlos gibi, PVH gibi, Anelka gibi sayılı, az ama öz müthiş yabancılar... dellenmekte haksız mıyım? :)

Diego dedi ki...

kesinlikle haklısın ve emin ol bu blogun butun yazarlari seninle hemen hemen ayni dusuncededir.
lakin bu yazi sadece bu mac icin yazilmistir.
senin saydigin isimlerin kadroda olmaması gerektigini gecenlerde alkolik go home baslikli yazisinda belirtti