1 Mayıs 2010 Cumartesi

Fenerbahçe 2 - Eskişehirspor 0

Kaptan Alex'in önderliğinde takım şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyor. Kaptan, uzun zaman sonra attığı frikik golüyle perdeyi açarken 10 dakika sonrasında Özer skoru belirleyen golü attı.

Takım geçen haftada baskılı arzulu oynamıştı ancak gol geç gelince sıkıntı yaşamıştık. Bu hafta erken gelen gollerle takım daha da rahattı. Yine de geçen haftadan daha istekli daha arzulu ve daha da üretkendi. İlk yarıda özellikler Özer'in ve Topuz'un oyuna katılımlarının üst düzey olmasıyla bu sezonki birçok maça nazaran daha net ve daha çok pozisyona girdik. Hele 38. dakikada Özer'le başlayan Güiza'nın topuğu ile Alex'e ve O'nun da bekletmeden sağdaki Topuz'a verdiği ve Topuz'un sert şutunu Ivesa'nın kurtardığı pozisyon vardı ki klasik tabirle okullarda ders diye okutulur.

İkinci yarı ise maçı rölantiye alarak Es-Es'in top yapmasına izin verdik biraz. Özer 2. yarı eskisi gibi yine top ezdi, gereksiz hareketler yaptı zaman zaman. Emre'nin çıkmasıyla ortaya geçen Topuz orda da iyi oynadı. Selçuk gayet formda son haftalarda. Daum'un Deivid ve Semih hamleleri de yerindeydi. Güiza çalışıyor ama gol atamıyor. Umarım bu suskunluğunu gole daha çok ihtiyacımız olacak olan Ankara deplasmınında bozar.

Tribünler desen sahadakilerden daha ateşli daha çok inançlıydı şampiyonluk için.

Bugün staddaki bu ortamı görünce son haftaki Trabzon maçına dair hiçbir şüphe kalmadı içimde. O maçı da kazanacağımıza eminim. Geriye önümüzdeki hafta Ankara deplasmanı kaldı. Takım bugünkü isteğini arzusunu orda da gösterirse şampiyonluk bizimdir artık.

1 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

inanilmaz keyifli bir gun oldu..once sabahki 1 mayis coskusunun ardindan sari melekler harika bir geri donuse imza attilar...sonrasinda da sezonun en iyi futbollarindan birini oynarak kazandi futbol takimi...