20 Aralık 2009 Pazar

Halk Bankasi:0 - Halkin Takimi:3

Bayan voleybol takimina olan ilginin tavan yaptigi su gunlerde, 2 sezon oncenin cifte kupalisi erkek voleybolculari unutmak olmaz deyip dustuk Orka'yla yollara. Selim Sirri'da artik bir klasik haline gelen park sıkıntısı nedeniyle salon etrafinda birkac tur attiktan sonra ancak bulabildigimiz yere arabayi koyup, kosar adimlarla salona giris yaptik. Yine ayni saatlerde renktasin macini seyretmek uzere de HoAmca, Diego ve Alkolik 19 Mayis tribunlerindeki yerlerini almislardi.
Iceri girdigimizde skorborda yansimis olan Fenerbahce ustunlugu mac boyunca devam etti. Mac oncesi konusurken ortak dusuncemiz 5 setlik bir mac olacagi yonundeydi ama sagolsun cocuklar isi kisa tuttular. 2.setin sonlarina dogru yasattiklari stresi saymazsak mac, ozellikle de 3. set bizim adimiza rahat gecti. Hucumda ve savunmada cok fazla zorlamadan maci 3-0 gibi net bir skorla kazanan takimda en cok one cikan isim ise takimi paslariyla cok iyi organize eden Arslan Eksi'ydi. Arslan'in yani sira Coskovic ve takima katkisi halen istenen duzeyde olmasa da Gardner macin diger etkili isimleriydi. Macla ilgili dikkat ceken bir nokta da Demeter'in kenarda bekleyen hicbir oyuncuya sans vermeyip maci 7 oyuncuyla tamamlamasi oldu. Bu galibiyetle ligin ilk yarisini I.B.B ve Arkas'in ardindan 8 galibiyet ve 3 maglubiyetle 3. sirada bitirmis olduk.
Halk Bankasi'nin Koreli smacoru Sung Min Moon'un kisisel seyircilerinin sempatik tavirlari ve Ankara'daki voleybol maclarini kacirmayan Unifeb'in mac boyunca yaptigi eglenceli tezahuratlar da tribundeki keyifli anlardi. Unutmadan; Unifeb'in gecen sene Polis Akademisi formasiyla mucadele eden Halk Bankasi'nin yedek pasoru Caglar oyuna girdikten sonra, gectigimiz sezon Ankara'da oynadigimiz Akademi macindaki makaraya kaldigi yerden devam etmesi de tribun hafizamizin, toplum hafizamizdan daha onde oldugunun bir gostergesiydi.

Ankara takviminde sirada carsamba gunu erkek basketbolcularin oynayacagi Turk Telekom maci var, bu macla 2009 yilinda son kez izleyecegiz Fenerbahce'yi Ankara'da. Tanjevic'e hakettigi tepkiyi gostermek icin kac zamandir bekledigim bu maci Ekonometri sinavinin oncesine denk getirip beni ters koseye yatiran basketbol federasyonuna ise buradan sevgilerimi(!) sunuyorum.

8 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

Maçı izleyemedim.Demeter yine yırtmış paçayı anlaşılan...

Diego dedi ki...

sen yemez içmez hazırlarsın yine bi pankart :)

Unknown dedi ki...

bu sefer zor ama dusunuyorum yine birseyler...

Diego dedi ki...

Ankaragücü maçına da gelcektiniz, çok heyecanlı bir oyun olmasa da hiç yoktan 4 gol gördük gözümüzün önünde ama o mercimek kadar beyni olmayan baki malının kendi kalesine attığı golü göremedik doğru düzgün. tv de de izleyemedim henüz.

HoAmca dedi ki...

pankarta leybır fors lazımsa ben talibim.

or-ka dedi ki...

unifeb'in takımımızı ankara'da yine yalnız bırakmaması ve yaptıkları tezahüratlar gayet güzeldi. sadece bir ara içlerinden birkaçı daha geçen sene takımımızda oynayan ve iki kupalı geçirdiğimiz sezonda büyük payı olan ve herşeyden önce gayet efendi bir insan olan 'barış hamas' için gereksiz bir 'salak' tezahüratında bulundu. Unifeb'in eskilerinin o genç arkadaşları kısa sürede susturması fazla bir can sıkıntısına sebep olmadı.

maçın en güzel anı ise, a takımın maçından sonra maçı olan genç takımın oyuncularının a takımdaki abileriyle biraraya gelip hep beraber 1,2,3 fener çekmeleriydi.

Alkolik dedi ki...

bana sırpça kufur ogretenin 40 mac kolesi olurum...

Unknown dedi ki...

translate.google.com