23 Aralık 2009 Çarşamba

Galatasaray 0 - Fenerbahçe Acıbadem 3

HoAmca bilir lisedeyken az çok voleybol oynamışlığımız var ama Orka kadar da anlamam aslında voleybolun teknik kısmından. Onun için ısrar ediyoruz kendisine özellikle voleybola dair yazması için ama henüz bir hareket yok.

Futbol takımının maçını izlerken bir yandan da mümkün mertebe basket maçını ve melekleri izlemeye çalıştım. Basket maçını olayları yerinde yaşayan arkadaşlar dönüşte yazacaklardır ancak voleybol maçına dair kısacık bir not düşmek istedim.

Teledünya Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında çok da zorlanmadan kazandık diyebilirim. Set skorları birbirine yakın gibi görünse de takım kendini çok zorlamadı bence. Sadece 3. sette geriye düştüğümüzde fazladan bir bir set daha oynamayalım diye kızlar biraz diş gösterip son seti de alarak maçı kazandılar.

Çok başarılılar, umarim bu sezon onları her kupada ilk sırada görürüz.
Mor yakışmış değil mi?

5 yorum:

Chemedya dedi ki...

Çok mutlu olmuşlardır. Toplam 60 sayının üstünde aldırlar ki bu sene için bu bir rekor. Mor formanın uğuru olsa gerek. Bu gece şamdanda bu şerefli yenilgiyi kutlarlar sanırım.

or-ka dedi ki...

ben de kendilerini kutluyorum, dinamo moskova'da dahil bu sene her takima bir sette 15'in altinda sayi imkani vermisken, ezeli rakibimiz her sette 152in uzerine cikmayi basardi, nevizade gecelerinde kutlarlar artik:)

Diego dedi ki...

Ahmet hocam senin güzxel hatrın icin 59,5 tan 60 olsun ama üzeri degil :))

takım cok guzel gercekten. maşallah...maşallah...

Tarjeta Amarilla dedi ki...

guzel derken :)

Diego dedi ki...

biliyorsun neyi kastettigimizi amarilla efendi.
sahadaki oyunun guzelliginden bahsediyoruz tabiki.

diger guzelliklere sahibiz cok sukur :)