17 Ağustos 2009 Pazartesi

Kasap Havası

İstediğim ikili en sonunda biraraya geldi. Artık defansımız bir biçer döver gibi çalışacak, bize de kasap havasını çalmak düşecek. Bakalım bu ikili kaç maçta bir arada oynayabilecek, cezalardan fırsat buldukça?!

4 yorum:

Diego dedi ki...

güzel rötuş amarilla :)
kartlardan dolayi birlekte oynamalari zor gorunuyor dedigin gi orkacigim ama ben fena halde takmis durumdayim bu yabanci sinirlamasina. kimi kesecegimi bilemiyorum. hele de lugano geldikten sonra.
cristian ve santos un transferine kdr luganonun SS donecegini dusunuyordum ancak onlarin transferinden sonra luganonun yabanci sinirlamasina takilacagini dusunup anlasilmayacaigini dusunmustum. deivid kestik direk dusus e gecti.
bence zico nun yaptigini daum un yapmasi sart. rotasyonu cok iyi yapmali. kimseyi dusturmeden performansi en iyi olanlari oynatarak ve digerlerini motive ederek.

or-ka dedi ki...

alex iyileşene kadar bir sorun gözükmüyor. alex geldiğinde bence kesiği yiyecek kişi carlos. alex iyileşene kadar özer de iyileşir beke santos geçer, önünde de özer oynar.

Diego dedi ki...

beke santos gecip onunde ozer oynayacaksa tmm varim ama vederson oynayacaksa carlos un yerine gerekirse bilica yı alex i guiza yı santos u, kisacasi butun yabancilari keserim :) bu sene bomba vederson bende.

Alkolik dedi ki...

bi kazım la wederson kaldı hakettiği yeri bulamayan..ikiside kulubede olmalı, son anlarda ihtiyaç halinde vakit gecirmek için yapılan değişikliklerde figüran olarak kullanılmalı..bi donem kazım ile ilgili agir yorumlar yapmistim, hala da arkasindayim sozlerimin. Ozer ve mehmet fiziksel olarak hazır duruma gelince bu isteğimin gerçekleşeceğini umuyorum...ugur-wederson-kazım-deivid'in yeri kulubedir, oyle olmalıdır..sayet oyle olmuyor ise kadroda bir problem vardır..o kadrodanda rakibi opmesini bekleyemezsiniz...