10 Mart 2009 Salı

Kanli haftasonu...


Mirsad'in pozisyonunu maci izleyemedigimden goremedim ancak okudugum kadariyla Kaya ile girdigi bir potaalti mucadelesi sirasinda olmus, sonrasinda ise kafasini sardirip devam etmis maca...

Ne yazik ki Volkan, Mirsad kadar sansli degildi ve maca devam etme sansi olmadi. Dun tribunden dahi cok net gorulen bir hareket yapti rakibine, tepki gosteren de cok oldu kendisine gordugu kirmizi kart sonrasinda zira ilk vukuati degil Volkan'in, daha gectigimiz yaz aylarinda Turkiye-Cek Cumhuriyeti macinin en kritik anlarinda Koller'le dalasmis, kirmizi kartla oyun disi kalarak, kaleyi Tuncay'a devretmis ve macin son saniyelerini kalbimizi tuta tuta izlememize sebep olmustu. Ancak su resimleri gordukten sonra can havliyle gosterdigi tepki sonrasinda gordugu kart yuzunden ben Volkan'a kizamiyorum...

Kanlari ve terleriyle sari-lacivertli formayi islatan iki sporcumuza da gecmis olsun...

3 yorum:

Diego dedi ki...

mirsad in kasinin acilmasi benimde gorebildigim kadariyla pozisyon icabıydı kasti bisi yoktu. volkan ın sakatlanması da oyle. yine de volkan ın verdigi tepkiyi dogru bulmuyorum. gogsune tekmneyi yedikten sonra dusunecek kdr zamanı vardı tepki vermeden once.ama o kolay olanı secti. aynı mantıkla dusunursek yani can havliyle tepki verdim yalanını mirsad ın da kaya ya yumrugu indirmesi lazımdı.volkan sogukkanlı olması kendini tutması gereken pozisyonlarda hicbir zaman bunu basaramadı.aragones in dedigi gibi akilli olsa kendi atilmaz rakibi attırırdı.

Alkolik dedi ki...

Yalan yok, icimde bi yerlerde 30 bin kayserilinim onunde yedigi tekmeye karsilik vermesi hosuma gitti..ama profesyonelce dusunuldugunde takımını zorda bıraktıgı ve hatalı oldugu tartısılmaz. Aynısını sami yende yada inonude de yapabilir ve sonuclar daha agır olur..Bu arada Volkanın o hareketi yapıp atılması kayserilinin hareketini ve kırmızı kartınıda mı engelliyo...ibne basın bunu da sorgulasın lutfen..

HoAmca dedi ki...

bu babacan başımızı yakabilir her yan topta hatalı cıkıyor, 8 ciziyor, ayakta kalamıyor. bunu da dusunursek odunla dovulesi bir hareket yaptı yine en formda oldugu zamanda.