2 Ocak 2009 Cuma

Yeni yilin ilk derbisi...

Yarin 19.00'da Ayhan Sahenk'te ezeli rakibimizle 2009'a merhaba diyoruz. Ligin en az sayi yiyen 2 takiminin karsi karsiya gelecegi mucadelede takimimizda Gordan Gricek, Enes Kanter ve Omer Asik sakatliklari nedeniyle forma giyemeyecekler. Hastaligini atlatan Omer Onan'in donusu ve son haftalarda iceride disarida 100 atan takimin performansi mac oncesi sevindirici. Ligde deplasmanlarda sergiledigimiz istikrarsiz performans ve kaybettigimiz 3 macin 2'sinin(Efes Pilsen, Darussafaka C.T) bu salonda olmasi maca dair aklimda soru isareti olusturan 2 faktor.

Galatasaray'in gecen haftasonu aldigi Besiktas maglubiyeti sonrasinda hafta icinde koc Murat Ozyer'in gorevine son verildi ve maca Koray Mincinozlu yonetiminde cikacaklar. Ben kendi adima bu istifaya uzuldum, zira gecen sene Ayhan Sahenk'te oynanan macta bitime 3 saniye kala aldigi molayla seviyesini gosteren Ozyer'e guzel bir ders verme firsatiydi bizim acimizdan.

Normal sartlar altinda kazanmamiz gereken bir karsilasma fakat gectigimiz ay icerisindeki erkek ve bayan voleybol takimlarinin maclarini, Ayhan Sahenk'te son oynanan ve galibiyetimizle sonuclanan Bayan basket macini gordukten sonra - ki bayanlara bile sise firlatabilen bir topluluktan bahsediyoruz burada - bu macin da yine normalin uzaginda terorize bir atmosferde gececegini dusunuyorum. Bu noktada ise serinkanli kalmamiz ve Mirsad, Omer, Damir gibi oyuncularimizin tecrubelerini sahaya yansitmalari takimimiz adina macin anahtari olacaktir.

Her sene baskette tarih yazip, kupalari sirketlere(!) birakmayan oksimoron GS Cafe Crown taraftarlarina da simdiden selam olsun...

3 yorum:

HoAmca dedi ki...

ahmet comertte tarihi bir fark atmıstık iki sene once, 3lukler geldikce costu taraftarları:
"basarilar gelir gecer, asaletin bize yeter" gercekten cok guzel bagırmıstılardı hep bir agızdan.

ben de buradan bagırıyorum efenim, asaletiniz bize de yetiyor:)
damir'den bir kapi performansı ve aksiyonu beklediğimi de belirteyim.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Yarin bekleriz bu arada, Alkoliklerdeyiz...

HoAmca dedi ki...

pes var mi pes