24 Ocak 2009 Cumartesi

Potada kan degisikligi...

Garip seyler oluyordu birkac haftadir bayan basketbol takiminda, surec Zafer Kalaycioglu'nun pasif goreve cekilmesi ve yerine Haydar Kemal Ates'in getirilmesiyle noktalandi.

Fenerbahce Bayan Basketbol takimiyla sayisiz basarilara imza atan Kalaycioglu gectigimiz hafta, 2 aydir parasini alamadigi gerekcesiyle kulube ve federasyona ihtarname cekmisti. Kulislerde konusulan Kalaycioglu'nun, Ocak ayi basinda Cem Akdag'la yollarini ayiran Galatasaray'in Basketbol sube sorumlusu Ahmet Dedehayir'la gizlice gorustugu ve gorusme sonrasinda bu ihtarnameyi cektigi yonunde.

Dun oynanan Botas maci sonrasinda ise yonetimimizden kontra geldi Kalaycioglu'na ve pasife cekildi. Isine son verilmeme sebebi ise Kalaycioglu'nun olasi bir transferinde gidecegi kulupten bonservis istemek. Dedikodularin gercek oldugunu kabul edersek Kalaycioglu'na verilen cevap ne kadar dogruysa Kalaycioglu'nun yerine getirilen Haydar Kemal Ates de bir o kadar yanlis bir tercih diye dusunuyorum. Ates senelerdir basketbol camiasi icerisinde bulunan bir isim ve calistirdigi takimlarin ortaya koydugu herhangi bir basari yok simdiye kadar. Sene basinda da Casa Ted Kolej'i calistiran Ates ligde ustuste aldigi 7 maglubiyet sonrasi gorevinden alinmisti. Kendisinin sezon sonuna kadar takimin basinda bulunacak gecici bir tercih olmasini temenni ediyorum.

1 yorum:

Alkolik dedi ki...

kendisini tanımam..zaten bayan basketbolunda zaferden baska kocta tanımıyorum:)kendisinin yolu acık olsun. yasayarak ogrensin aradaki farkı..yeni koç hakkında yorumları ise deneyimli arkadaslara bırakıyorum...