2 Ocak 2009 Cuma

10'la mi 10'suz mu?

Yeni yil yeni anket. Son haftalarda gundemi fazlasiyla mesgul eden bir sorunun yanitini ariyoruz.

Fenerbahce tarihinin en verimli yabanci oyuncusu, 100.yil formamizda bas kosede yeralan, kendi adina ozel bir tribunu bile olan kaptanimiz Alex De Souza ile onumuzdeki sezon yola deva edilmeli mi yoksa kendisine hizmetleri icin tesekkur edilip onsuz yeni bir duzen mi kurulmali?

Oylama 15 Ocak'a kadar acik kalacak, yalnizca oy kullanmakla kalmayip nedenlerinizi de yorumlarda belirtirseniz daha faydali bir anket olacaktir diye dusunuyorum.

4 yorum:

Alkolik dedi ki...

su ana kadar 5 oy var ve sadece bir tanesi devam edilmemeli yonunde.. O da zaten benim oyum..
Bence artik cift santraforlu ve 4 adet cift yonlu ortasaha ile oynayabilecegimiz duzene ve kadro yapisina gecmeliyiz..Aragones kalsa da gitse de boyle olmali.. olmadı ilerdeki ucluden ikisinin suratli, seri, ortasahayi besleyebilen forvetlerden olusan 4 3 3 sistemi olabilir (chealse mourinho). Ama savunma yonu olmayan oyun kuruculu 4 4 1 1'e hayir...

HoAmca dedi ki...

takımın genclestirilmesini, kosan bir takım olusturma amacını anlıyorum, lakin yabancı kontenjanında josico, maldonado varken kabak alex'e mi patlar? ugur boral, lugano, gokhan bu adamlar dısında mucadelesi yeterli duzeyde olan var mı? Selcuk bile mac seciyor yahu. ali bilgin, yasin, ilhan, can, kazım bu adamlar da yeni yapının genc ve "koşan!!" omurgası mı olacak???
aragones seneye emekli olacak yani takımda 1.5 sezonu kaldı , tıpkı daum'un ilk senesinde ki gibi bir yenilenmeyi onunla yapmak mantıklı mı? takımdan gönderilmesi gereken en az 10 oyuncu var bu dogru ama alex'ten baslamak akıllara ziyan.
en acısı da ara transferde oyuncu bulmak zormus, takıma guveniyorlarmıs yalanları, yahu nobre'yi alıp sampiyon oldugumuzu unuttuk mu, arjantin'de brezilya'da takvimleri itibariyle formlarının zirvesinde adamlar var, hic olmadı gencecik iki adam getir birisi aurelio cıksın diye bekle ama sorun galiba mevcutların kontratları. cok dagıttım,
benim bile aklım karıstı neresinden tutsam elimde kalıyor umarım 2009 aralıgında futbolda bu sene baslıklı haberleri zap yaparak gecmeyiz yine...

Diego dedi ki...

HoAmca ya katilmamak mumkun degil ama bir yandan da Alkolik de hakli. 4-4-1-1 e bende karsiyim kosan ve mucadele eden bir takim istiyorum.daha yetenekli olmasina ragmen kazim kazim yerine serhat akin i istiyorum.
herneyse konu alex. ikinizin soylediklerni birlestirmek en guzeli sanirim. bunun icin de gerekirse altan in bugun yazdigi gibi olmali. demiski alex e"gel yedek kalabilecegini hatta sadece 15 dakka oynayabilecegini kabul et klupte kal ama senden sonra gelenlere yol ac yol goster akil hocalari ol FB'nin Beckenbauer i ol".bence fena fikir degil ama alex futbolu bıraktiktan sonra icinde olmayi secermi bilinmez belkide alip esini brezilya da bir sahil kasabasina yerlesme hayalleri kuruyordur o da bizim gibi :))

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Alex takim icerisinde farkli bir rol alarak kalmali dusuncesindeyim ben de, yillar once PVH ile kacirdigimiz firsati Alex de kacirmayalim...Zaten 6+2 olarak devam edecek yabanci kontenjani,her zaman icin +2 icin guclu alternatiflere ihtiyac olacak Tr'de...