27 Ocak 2009 Salı

Semih - Juve

Semih ilk ağızdan Juventus'un kendisine talip olduğunu söylemiş. Fenerbahçe de kazanırsa giderim diyor. Juve'nin gördüğünü Aragones, Zico, Daum görmüyor. Nobre, Anelka, Kezman, Guiza.. Anelka dışında hiçbiri Semih'ten yetenekli değildi. Nobre de çalışır, çabalar gol atardı en azından. Lakin bu adamın Guiza'nın , Kezman'ın arkasında beklemesi şaka gibi.

Muhtemelen Juve Semih için bonservis falan vermez, göstermelik bir şeyler önerir. E adamlar da haklı Türkiye'de bir takımdan yedek soyunan bir oyuncuya talipler, madem öyle bizim kulübede otursun diyorlar. Amauri'yi keser Guiza'yı kesemez bu Semih.

3 yorum:

tamchee dedi ki...

Gitmesin bee..
Takımda bi tane adam gibi adam o kaldı zaten..

Alkolik dedi ki...

Hakkettiği değeri taraftar veriyo. Trabzon macinda ki haykirisda bunun en buyuk kaniti. Ama malesef yonetimin yalnis transfer hamlelerinden dolayi kapak ona batliyo. Semih yutdisinda oynuyor olsaydi 14 miyon € bedelle bonservisini alamazdik...Mevcut kadroda Gokhan, Lugano ile beraber gidenler postuna en buyuk aday.

Diego dedi ki...

HoAmca'nın soyledigi gibi kalitesi tartısılmaz. ama gitme kalma konusuna birsey demicem. gitse de olur kalsa da. sadece giderse adam gibi gitsin. umit ozat gibi gitsin. yani burasi bir kulüp bircok oyuncu gelip gecicek. semih in de yolu ayrilacaksa onun icin takim icin iyi olacaksa ki juventus CV de iyi durur bence, gitsin orda ispatlasin kendini. burda bu TD ile bu yonetimle hep sabreden hep yedek golcu semih olarak kalacak yoksa.yine de taraftar olarak gerekli destegi veriyoruz sanırım, hemen hemen istisnasız hem de.kalsa ve bu boyle devam etse de Fb tarihinde yerini alacaktır.bizim nesil icin en azindan. semih senturk vardi oglum yedek oynardi hep ama asillardan cok gol atardı onlardan daha iyiydi dicez.
"anelka anelka nicolas anelka" ozledim kendisini bi an.