19 Ocak 2009 Pazartesi

Dereagzi...




3 yorum:

Diego dedi ki...

hepsi iyi hos da yasin gurbet in aciklamalari okurken -hani kendini PS ve football manager la gelistirdigini soyledigi- kendimi boyle nasil gelisilir diye dusunmekten alamadim. yahu birinizde diyinki kitap okumayi seviorum hadi futbol kitaplari olsun yada ne bileyim zamane eglencelerinin disinda farkli birsey soyleyin illa futbolla da alakali olmak zorunda diil hani.PS te ancak PS oynayisini gelistirirsin.futbolunu gelistirceksen calisirsin izlersin denersin uygularsin vs vs.yani belki de gelisir hakkaten ben yaslandigim icin boyle dusunuyorumdur.ama iste birsey eksik kaliyor bence boyle oldukca.butun bunlarin uzerine en sonunda da psikolog ablalarda demisler ki PS cocuklari mental olarak daha saglammis. versem hepsini tek basina HoAmca ya ezer gecer tek ayagi uzerinde.

Diego dedi ki...

misal biri dese ki yandaki aykut a basri ye can a lefter e hastayim dese.

HoAmca dedi ki...

endustriyel sporlar boyle diego, profosyonellesene kadar okul, antrenman sadece gazetede televizyonda gordugun film sagda solda dinledigin sarkı kalıyor cocukların aklında, sonra hepsi serdar ortac fanı olup cıkıyor. yani en emek harcamadan, yorulmadan kazanabilecegin zevkler. oyle kendini gelistirebilecegin , zevkinin ,hayat anlayısının yerlestigi, zenginlestigi bir universite hatta lise hayatı da olmuyor ki cocukların.
Profosyonel sozlesme ile birlikte de gelsin paralar , arabalar , kızlar. Sırf kitap okudugu icin ısındıgım sevdigim bir suru topcu vardır benim. Ya da sırf ekonomi sınıfı bir arabaya biniyor diye bos olmadıgına inandıgım adamlar var . Mesela oguz savası gordum bugun tv de hondası vardı daha bi ısındım. Sozun ozu , sistem boktan diyorum.