30 Aralık 2008 Salı

Dinamo Meskenspor










Konu Dar Alanda Kısa Paslasmalar'a gelmişken; dün Radikal gazetesinin haberine göre 12 Eylül döneminde milli değerlere aykırı bulunduğu için kapatılan, futbolcuları, yöneticileri ceza alan Ertuğrul Gazi Spor kulübü tekrar açılıyormuş. O dönemde Dinamo Meskenspor olarak anılan kulüp bu kez Meskenspor adı ile sahalara dönüyor. Yine aynı dönemde takımda futbol oynayan Erkan Can da organizasyonun içinde yer alıyor.

Haberin tamamı için

8 yorum:

Diego dedi ki...

gayet sevindirici bir haber.
yine futbol yine amatör ruh yine bursa :) bence her haliyle icinde barindirdiklari ve turk futboluna katkilari ile bursa sehri takdiri hakediyor.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Mac programini ogrenirsek gunubirlik bir Bursa seferi yapalim derim ben...Atlariz arabalara hem gitmisken Bursa'da guzel yerler de var, mac sonrasi da mangal-raki patlattik mi bizden iyisi olmaz...

HoAmca dedi ki...

ben de tam bi deplasman fena olmaz diyecektim:) ama bi pankart falan yaptırıp gitmek lazım, olmadı bi tepsi baklava

Alkolik dedi ki...

bunu yaparsak turk solunda yeni bir cigir acmis oluruz:)))
Sola deplase olanlar:))

Adsız dedi ki...

bir bursalı ve meskenli olarak siz fenerli kardeslerime ilgi ve alakanız için cok tessekkur ederm arkadaslar bu konuda tum turkiyenın bilmesı gereken okadar cok detay warki yuzlerce roman yazılabilir gercekten ama kulubun futbolcuları babamı ve birkac arkadasını sırf deplasmana gıtmeye paraları olmadıgı ıcın esnaftan para toplarken o paraları silah zoruyla topladıgı ve o paralarla kominist hareketlerde bulundugu one surulerek iyi bi dayak atmaları ve kulubu kapamlari babamdaki ve tum meskendeki kulubu tekrar kurma hırsını yoktan varetti diyebilirım:D babamın kendılerini doven karete kıyafetli 1,65 boyundaki amiri bi anlatısı war gulmekten yerlere yatarsınız dinlemenızı tavsıye edyorum:)

Alkolik dedi ki...

umarım bigun hem dinlemek hemde ziyaret icin firsatimiz olur..bu tip hikayelerin paylasilmasi hem bizler hemde bu ulke icin cok onemli..toplumsal reflekslerimiz zaten bitme noktasinda...

HoAmca dedi ki...

bir de dinamo meskenspor fiksturune, mac sonuclarına ulasabilirsek elbet bir organizasyon cıkar bu cografyadan.

or-ka dedi ki...

bir de bu arkadaşın babasıyla oturup iki tek rakı da içebilirsek bizden mutlusu olmaz herhalde:)