19 Ekim 2010 Salı

RoKa Paintball Vol.1

Ev - stad gezmeleri, meyhane sohbetleri, halı sahalar kesmedi ,Romantikler olarak paintball'a da el attık bu hafta sonu. Evde yatmaktan hasta olan ve katılamayacağını son gün bildiren , üstelik bizi bir biletten eden Diego'nun yerini hemen doldurduğumuzu belirtelim.

Elde biralar , sohbet eşliğinde laçkalaşan ortam teçhizatların dağıtılmasıyla yay gibi gerildi. O an anladım ufak bir haftasonu eğlencesi değil , meşakkatli bir mücadele olacağını. Kamuflajı giyer giymez insanlıktan çıkan biz erkekler için; ne yerdeki çamur, ne de zaman zaman işin bokunu çıkaran yağmur önüne geçemedi kazanma hırsının. Resmen yerlerde süründük.

Silahlı direnişi bırakan ETA ve IRA'nın temsili militanlarının birbirlerini boyamaya çalıştığı savaş, Ares'in huzurlarında Enternasyonel'in okunması ile başladı. Heyecanlı olduğu kadar yorucu olduğunu ikinci sette farkettim. Molalarda verilen taktikler ve motivasyon artırıcı konuşmalarla birlikte geriden gelip oyuna ortak olduk. Oyun reel politik zeminin gerektirdiği şekilde 9-9 eşitlikle biterken , kafasında sarı şapkası , kevlar yelek gibi kuşandığı göbeği ile takımını sırtlayan Alkolik en değerli oyuncu seçildi. Kaçmasa kendisine Ares salyalı öpücüklerinden takdim edecektik, tutamadık. AA tarafından faullu bir şekilde kaba etimden vurulmanın acısı ve yüzümün çamuruyla eve dönerken, Tarjeta'nın Alkolik'e verdiği ama arabamızın bagajında unutulan üzüm, elma ve cevizlerle avunduk.

Alkolik ve kurşun geçirmez bünyesi...

Tarjeta ve Tequila , tek boya topu ile 3 kişi vurabileceğini sanan ütopik ekip...

Hanım cephede, biz ense...Bu nasıl montaj tarjeta...

Ares... Büyümek için Shadow Dancer'ın sinemaya uyarlanmasını bekliyor...

2 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

keske diger montaji kullansaydin, bu hakkaten fena :D

Diego dedi ki...

bunyen benimki kadar hassas demek ki, baksana sen de yattigin yerden hasta olmusun :)
ama senin daha guzel meziyetlerin de var. hakkını vermek lazım. yattigin yerden haber, mac bitmeden yorum yazabiliyorsun mesela. cokca gazete okumaktan olsa gerek o da. masallah.

senin gibi yatacak olsam da iyi ki yerimi hemen doldurmussunuz da ben katılmak zorunda kalmamısım o mesakkatli mucadeleye. yoksa muhtemelen senin gibi bugunku halısaha macında yerimi alamayacaktım. ki halısahayı tercih ederim her turlu.

montaj diyerek de hanım savasırken ense yapmani yalanlamaya calişman ise bizim resmi sitenin yalanlamalarından farksız :)

bilet konusunda hakkaten ozur dilerim. resmen akıl tutulması bendeki.