20 Ekim 2010 Çarşamba

Alex & Twitter

Sosyal medyada son zamanlarda öne çıkan ve adını sıklıklıkla yazılı basında da duymaya başladığımız mikrobloglama sitesi Twitter, Fenerbahçe forması giyen sporcuların da ilgisini çekiyor. Kazım Kazım, Andre Santos, Kaya Peker gibi isimlerin de dahil olduğu sporcularımız arasında birisi var ki bu isim sahada olduğu gibi sanal ortamda da fark yaratmayı başarıyor. Bu kişi başlıktan da anlaşılacağı üzere Alex De Souza.

"Bom dia" ile başlayıp "Abs a todos" ile son bulan mesajlar artık Alex'in Twitter takipçileri için bir klasik. Taraftarlarla olan sıkı diyalogunun yanı sıra eğlenceli Türkçesi ve takımın içerisinden verdiği haberlerle Twitter'da da taraftarın göz bebeği kaptan. Dahası fotoğraf paylaşım sitesi Twitpic aracılığıyla ev yaşantısından, kamplardan ve geçmişinden kareler de paylaşıyor takipçileriyle. Son olarak dün Alex'in "ÖZER gecmiş olsun. özer 3 ay yok..." mesajıyla, Konyaspor maçında rakibinin sert hareketiyle sakatlanan Özer'in 3 ay sahalardan uzak kalacağını yine ilk olarak Alex'in takipçileri öğrendi. Her fırsatta "kurumsallık"tan bahseden kulübün resmi kanallarından bilgi akışı bu denli kıtken, Alex'in Twitter sayfası Ertem Şener'in deyimiyle adeta "çölde bir vaha", hal böyleyken "resmi siteden daha iyi olmak var sen capitano" demek dusuyor bize de kendisine yine Twitter aracılığıyla.

Bunca tantanaya rağmen halen nedir bu Twitter nedir bu Twitpic diyenler varsa da Alex'in sayfalarinin linkleri hemen asagida...Abs a todos!!!

Alex'in Twitter sayfasi:

http://twitter.com/Alex10combr

Alex'in Twitpic sayfasi:

http://twitpic.com/photos/Alex10combr

3 yorum:

Diego dedi ki...

adını zikretmek istemedigim kisiler sayesinde ogrendik twitter nedir :)

ama sen de bu isimleri fenerbahceli sporcular die yazmıssın ya onu da icime sindiremedim...

benim twitter nickiyle capitano ya selam etsem mi ki? :)

or-ka dedi ki...

kazım'a yaptıklarını yapmıycaksan olur:)

Diego dedi ki...

Alex kim Kazım kim mudur yapmam tabiki