12 Mart 2009 Perşembe

Kelebek Etkisi...

Kayseri deplasmanında Or-Ka, Owner, Amarilla ve ben Alkolik takimi yalniz birakmadik. Ne var bunda diyebilirsiniz ki firsat oldukca yaptigimiz hayat rutinlerimizden bir tanesi. Mactan, deplasmandan, deplasman otobusunden, Kayseriden gayri isin hikayesi bilette sakli. Elimizde 2 bilet olmasina ragmen her nasilsa diger ikisini kayseride buluruz diye biletlerin tükendiğini bile bile gittik. Stada ulasip durumun dusundugumuzden daha vahim oldugunu anladigimizda yutkunmadik degil. Zira ticari zekasi ile ovunen kayserili kardeslerimiz ulkenin olmaz ise olmazini unutmus gibiydiler. Piyasada karaborsaci abilerimiz yoktu.Bu sefer karaborsa olan karaborsacılardı. Umudumuzu diger gruplara baglamısken stada gelen her taraftar otobusunde mutlaka 3er 5er eksik vardi ki buda guvendigimiz siradaglardan ikincisine kar yagdirdi. Son umut turnikelerin yaninda amarilla kardesim kesif calismasi yapti ama pek umut yok gibiydi. Bu bilet yoklugunda stresli ve gergin sekilde stadin kapısında beklerken Istanbuldan gelen bir otobusten, muhtemelen hepinizin en azindan yuzune aşina oldugu bir abimiz indi ve”bileti olmayan var mı?” diye sadece bizim duyacagimiz sekilde tam yanımızda seslendi. Nasıl yani sokunu atlattıktan sonra, colde vaha hesabi abimizin yaninda bitiverdik. Yolda iki arkadasimiz GBT’ye takildiginden biletleri elde kalmis ve kismet bizeymis. Resmen, bileti gokte ararken yerde bulduk.
Not1: GBT’ye takilan arkadaslara gecmis olsun.

Not:2: Statda sadece 2 turnike olmasindan ve kayserili guvenlik ve kolluk kuvvetlerinin ustun zekasindan dolayi girislerde yigilma olustu. İlgili guvenlikci arkadas turnikenin icinde ust araması yapmaya calisiyordu, kendisini cani gonulden tebrik ediyorum. Bu yigilmada turnikelerden ikili uclu gecisin yolunu acti. Binbir stres ve sikintinin sonrasinda alabildigim bileti “okutamadan!” turnikeden gectim...

2 yorum:

Diego dedi ki...

ısrarla okutmak istediginizi belirtseydiniz bileti :)

Tarjeta Amarilla dedi ki...

bilet bulabilmek icin stadi tavaf ettim resmen, sonra gittim bir de kapiyi zorladim..neyse ki mutlu haber gelmekte gecikmedi asagidan... :)