23 Şubat 2009 Pazartesi

Bazen huzun vardir, bazen mutluluk...

Gecen haftaki performanslardan sonra "Tulum..." demistik, sagolsun takimlarimiz bu hafta dedigimize diyecegimize pisman ettiler bizleri. Cuma gunu bayan basketcilerimizin Caferaga'da Ekaterinburg maglubiyetiyle baslayan hafta ve bugun yine bayan basketbolcularimizin Samsun deplasmaninda aldigi maglubiyetle kapandi.
Erkek basketciler Turk Telekom onunde gosterdikleri muhtesem performans sonrasinda kura sansinin yanimizda olmamasinin ve daha cok da Efes'in savunmasinin etkisiyle kupaya gecen sene oldugu gibi yari finalde veda etmek zorunda kaldilar. Sonrasinda kostura kostura yetistigimiz Gencler macinda da gecen hafta FF modunda olan takimin elinin bu hafta Pause dugmesinde oldugunu anlamamiz pek de zor olmadi. Tribunler iyi bir performans verdi sayilabilir ancak sahadakileri diriltmek icin taraftar desteginden cok daha fazlasi gerekiyordu maalesef. 2.yarinin basinda takimi tribunlere cagiran taraftara uzaktan soylesine bir el sallamakla olmuyor bazi seyler.Pazar gunu bu sefer de erkek voleybol takimimiz Ankara'da Halkbankasi onunde sahadan boynu bukuk ayrildi ve boylece haftasonu pastasinin uzerine kremasi da eklenmis oldu.
Elm Sokagi'ndan tek iyi haber ise yarin oynayacaklari kupa finali oncesinde Eczacibasi'ni 3-0'la gecen bayan voleybolcularimizdan geldi, ayni performansi yarin oynacaklari macta da gostermelerini ve finalin 2.maci oncesinde onemli bir avantaj elde etmelerini dileyelim, her ne kadar bu aralar dileklerimiz pek kabul olmasa da...

5 yorum:

HoAmca dedi ki...

eski guzel gunler yok eski gunler var der Can Kozanoglu. Can abi sosyologdur, olguların, tezlerin adamıdır.. bu tespitini de defalarca soylemis, yazmıstır.. ne zaman birisi bir sey yazsa eskiden kufur yoktu, eskiden hayat bu kadar zalim degildi, eskiden komusluk vardı , eski aşklar eski yemekler ve eski maçlar... vesaire vesaire... aklıma bu sozler gelir.. ve haklı oldugunu dusunurdum.. lakin amarillanın bu baslıgı uzerine belki de şarabın etkisiyle bana oyle geliyor ki eskiden huznumuz daha guzeldi.. saatlerce maraton sırasında 0 promil alkolle bekler en saf askımızla paralı askerlerin yanında saf tutmaya calısır kendimize eziyet ederdik.. bu eziyet bombos gecen senelerde bize uzerimize duseni yaptıgımızı hissettirir bazen sevinc bazen keder dedirtirdi.. e şimdi değişen ne .. değişen biz. ne huzun ne de sarının lacivertin arabeskligi degisti simdi yeni asıklar var sadeece genci - yaslısı, hala fedakarlık yapıp hala omurunu harcayan bir suru insan evladı.. ve benim artık paylasamadıgım bir kosulsuz aidiyet. e biz de eskiden kızdıgımızı, simdi vazife edinmedik mi.... bir kufur savurmak..

üstadın da dediği gibi
"Havasız bir delikte. Gıcırdayan somya üstünde yatakta. Yakalanmışsın berbat bir öksürüğe. Gel de şarkı söyle..."


kemanı calmaya devam eden sarısın arkadaslara selam olsun...

Diego dedi ki...

ee herkesin az cok bi sarisin donemi oluyor iste. hani kucukken sarisin olup da buyudukce kumrala donenler vardir ya, bizimkisisi o misal....

Alkolik dedi ki...

amca sen bi askere git, kosulsuz aidiyetlik neymis gorursun:))
Dasgın seninkide buyudukce degil, yaslandıkca...

HoAmca dedi ki...

hatırlatma da gunlerimiz guzel gecsin alkolik:)

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Kupa macinda Eczaci'ya 1-3 yenildik kendi evimizde, hatirlatin bir daha birsey istemeyeyim blog yazilarinda...