15 Şubat 2009 Pazar

Tulum...

Az once sona eren ve son ceyreginde kemerleri sikarak kazandigimiz Oyak Renault maciyla birlikte uzun haftalar sonunda futbol, basketbol ve voleybol takimlarimizin tamami haftayi galibiyetle kapattilar.
Bayan voleybol takiminin Nilufer Belediye karsisindaki 3-0'lik galibiyetiyle baslayan haftasonu, haftanin en onemli macinda Galatasaray'a salonu dar eden Bayan basketbolcularimizin aldigi farkli galibiyet ve futbol takiminin sezonun en farkli skoruna imza attigi 7-0'lik Hacettepe maci ile devam etti.

Bugun ise once Erkek Voleybolcular Mef Okullari'ni 3-0'lik skorla gecerken, Erkek Basketbol takimimiz 3 periyot boyunca geride goturdugu ve bir 48-61'lik skorla geriye dustugumuz macta, son periyottaki 29-9'luk seriyle maci 77-70 kazanmasini bildi. Gecen haftaki sonuclarla karsilastirdigimizda herbir sonucun sevgililer gunu hediyesi olarak nitelendirilebilecegi bu haftaki performanslar umarim daim olur.

3 yorum:

HoAmca dedi ki...

bayan basket macında olaylar cıkmıs, kufurler yabancı maddeler.., ibne basın mı, yoksa biz de kadınlara sovmeye mi basladık muhtelif taraftarlar gibi.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

3.periyotun son 50 saniyesinde hakemler soyunma odasina gittiler, cok da gerekli degildi acikcasi...

bu arada bayanlara olmasa bile galatasaray'İn hatri baya bir soruldu..repertuarin neredeyse tamami soylendi... A.A. GS'den, cildirin cildirin O.C'lere kadar ;)

tamchee dedi ki...

"Gecen haftaki sonuclarla karsilastirdigimizda herbir sonucun sevgililer gunu hediyesi olarak nitelendirilebilecegi bu haftaki performanslar umarim daim olur. "
AAMİİİNN..!!!
:D