21 Aralık 2008 Pazar

Tribün Hayattır

Ya da hayat bir tribün...
Bu içiçe geçmişliğe alın size bir örnek. Yukarıda fotoğrafta gördüğünüz arkadaşlar en başta dikkati çektiği üzere birer tribün insanı. Havaya kaldırdıkları sanki tuttukları takımın pankartı. Ona olan sevgilerini dile getiriyorlar, Üstad Fuzuli'nin en güzel sarı lacivert beyitlerinden biriyle.

Resimdeki biziz, ben ve eşim Cukor :)
Tarih: 22.11.2008 Saat: 15:30 Yer: Ankara Vedat Dalokay Nikah Salonu...Resmi tutan şık ve yakışıklı arkadaşlar ise Romantik Kanaryalar. Onlardan biri evlenirken ve aynı saatlerde MKEK ile FB karşılaşırken (çok uğraştık denk gelmesin diye ama yine olmadı), nikah sebebiyle yer alamadıkları tribünleri nikah salonuna getirerek çok çok güzel bir jest yapan ve beni 2.kez ne diyeceğini bilemeyecek derecede mutlu ve mahcup eden dostlar (bir diğeri Amasya il sınırları içerisinde yaşanmıştı).
İyi ki onları tanıyorum ve onlarlayım. Sonsuz tesekkür kolpalara...

Son olarak, Üstad Fuzuli'yi anmadan geçmeyelim...
"Karban-ı rah-ı tecridiz hatar havfın çekip
Gah Mecnun gah ben devr ile nevbet bekleriz"
(Mecnun ile ben, soyutlanmışlık yolunun kervanıyız. Yolkesiciler kervanımıza saldırıp da tekilliğimizi bozmasınlar diye bazen o, bazen de ben, sıra ile şu dünyanın aşk nöbetini tutarız)

3 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Ne demek Diego'm...lafi mi olur :)
Darisi diger arkadaslarin basina, eylemlerimiz devam edecektir...

or-ka dedi ki...

sevgi eylem gerektirir...

OwNeR dedi ki...

Dugun - Mac cakismalarinda 3 te 3 yapmayi basardik (!) su ana kadar. Tarih tekerrurden ibaret ise, gelecekte dugun yapmayi planlayan dostlar kendilerini fazla sikmasinlar. anlasilan o ki, olacagin onune gecilmiyor.