4 Aralık 2008 Perşembe

Tour de Karadeniz


Dostlar ben bu aksam memleket Ordu'ya ucuyorum bayram tatili icin. Tarjeta kardesimiz de Pazartesi aksami katilacak bana. Haftaya Cuma aksam beraber donuyoruz. Oncelikle buraya yazan, okuyan herkesin ailesi, sevdikleri ve sevenleriyle beraber bayramini kutlarim. Tarjeta kardesime karadenizde bol alkol, bol balik, dunyanin en guzel kırmızı etini (yanlis anlasilmasin kuzu pirzola) ve karadeniz'in müthis pidesini vaadediyorum. Kardesim donunce sporda biraz fazla mesai yapmak durumunda kalacak. Bunun disinda hava ve sartlar musait olursa balik avinada cikabiliriz. Carsamba aksami kiev maci ve persembe euroleague maclari program dahilinde. Bunun disinda Ordu ve cevresi de rahatca gezilebilir. Programin bombasi ise Persembe aksami Volkan Konak. Volkan abimiz persembe aksami Fatsa Yalcin Otelde (*****) program yapiyormus. Girisimlere basladim. Bir aksilik olmaz ise kendisini dinleme serefine bir kez daha ulasacagiz.
Tum bunlarin disinda Karadeniz'den evlenmek isteyen arkadaslar bu taleplerini bizzat anneme bu program cercevesinde iletebilirler. Bu program tum sevenlerime acik. Atlayip gelmeniz yeterli. Ancak karadeniz'deki sartlar geregi Bolaman Kasabasında ki karadeniz manzarali evimizin sobali oldugunu emperyalist kalorifer duzenine alismis siz degerli arkadaslarimiza hatirlatmak isterim:) Programin aklima gelen muhtemel dezavantajlari ise bolgedeki sartlar geregi yasanacak soguk/usume problemi ve mevsim geregi yasanabilecek arac sikintisi. Bunlardan birincisinin siz tribun cocuklari icin onemli oldugunu dusunmuyorum bile. Ikincisi ise eldeki imkanlar cercevesinde tarafimca cozulebilecektir.
Saygilarimla...Hepinizi cok seven kardesiniz Alkolik...

2 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Bekle beni Lazovic...

Diego dedi ki...

soguk fln muhim diil sobada kestane patlatilir fln halledilir bi sekilde. program bence gayet insani cezbeder nitelikte imis. en krali da volkan konak olurmus :) anck bu bayram baskasina sozumuz vardi ;)