3 Aralık 2008 Çarşamba

Sus Artık!!


Arkadaş kırdığı potlar, devirdiği çamlar yetmiyor gibi artık dövletimizin televizyonuna yorumcu olmuş. Skibbe ile ilgili Galatasaray Yönetiminin yaptıkları konuşulurken şeyhimiz buyuruyor ki :

".........gavura kızıp oruç bozulmaz, bunu Skibbe gavur olduğu için söylemiyorum..."

Daha nice incileri var pazar akşamları Stadyum'u kaçırmayın.

Mesela çok küçük itmelerle forvet oyuncusu çok bozulurmuş hakemler dikkat miş.. Maratona çıkıp "yemin ederim ben kendimi futbol hayatımda hiç yere atmadım" diyebilmiştir bu arkadaş, takımı şampiyon olacak ya herşey mübah varsa iki müslüman hakem bunu da duysunlar ben düşersem yemin billah penaltı alimallah çalmassanız yanarsınız cehennemde. Fatih Terimin yorumcu olduğu her maçta, biz UEFA'yı kazandığımızda , biz Kopenhagda'yken , ben Milan'dayken, Viyana'yı kuşattığımda....vs... yorumları bile bu arkadaşın yılan dilinden daha sempatik.

Bizim vergiler bu arkadaşın cebini mi dolduruyor, Uganda'ya okul yaptırcaktı en son, teşkilatın Afrika'yı fethi...

3 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Ne susmasi Hoamca,yeni basliyor sova...Bak daha neler gorecegiz once milletvekili ardindan spor bakani olacak bu arkadas...

Alkolik dedi ki...

allah belasını versin....

or-ka dedi ki...

turkiye'de en nefret ettigim insanlarin basinda gelir bu zat. hicbir zaman cikip delikanli gibi rengini belli etmez. milli maca cikar golunn atar sonra mactan sonra, golunu sehit analarina hediye eder, ajitasyonun kralini yapar sonra da nerde bizim primler diye aglar.

ersun yenal, onu bir guzel milli takimdan keser. kendisi hic ortaya cikip aciklama yapmaz bu konuda pusuya yatar; ama yandas medyasi onun yerine gerekeni yapar ersun yenal'in kafasini yerler. ersun yenal'in gittigi hafta o zamana kadar susan bu zat(antipatik gorunmemek icin) hemen basina roportaj vermeye baslar, amerikadaki hocasiyla yaptigi gorusmelerden bahseder.
kardesim bir gun cik de ki: benim rengim bu, o zaman takdir edeyim seni, her ne kadar rengini sevmesem de.