29 Aralık 2008 Pazartesi

Steven Gerrard Tutuklandı...

İngiltere, 2008 Aralık

"İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, adam dövmek suçundan tutuklandı.

İngiltere Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen Gerrard'ın, bu sabaha karşı bir gece kulübünde tartıştığı bir kişiyi dövdüğü ve yüzünden yaraladığı iddiasıyla tutuklandığı bildirildi.

Liverpool'un Newcastle United'ı deplasmanda 5-1 yenip, ilk yarıyı lider bitirmeyi garantilediği maçta, attığı 2 golü kutlamak için Southport yakınlarındaki bir gece kulübünde eğlenen Gerrard, tartıştığı bir adamı yüzünden yaraladı.

Bunun üzerine Gerrard ve 5 arkadaşı, TSİ sabah 04.30'da polis tarafından tutuklandı.

Merseyside polisi, isim vermeden olayı doğrularken, yüzünden yaralanan ve hastaneye kaldırılan 34 yaşındaki adamın, hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi. " (AA)Türkiye, 2006 Aralık

İlhan Cavcav'ın aracıyla çarptığı yaya hayatını kaybetti, kazada bir kişi de yaralandı , kaza sonrası büyük başkan ifade vermek için gittiği Bahçelievler karakolunda önce çay içerken, çıkışta da sırıtırken görüldü...

19 Aralık 2006, Milliyet gazetesinin haberine göre

"...Cavcav, "Son 6 ay içinde aynı yerde gerçekleşen kazalarda 17 kişinin hayatını kaybettiğini" kaydederek, "Vatandaş bilinçsizse şoför ne yapsın" dedi.

Cavcav, bir gazetecinin otomobili kullanırken alkollü olup olmadığı yönündeki sorusunu ise "Alkollü değildim, olsam söylerim. İçmeye gidiyorduk ama nasip olmadı" şeklinde yanıtladı...."

2 yorum:

Diego dedi ki...

sanırım bu zihniyetimiz hiç değişmeyecek :(

Tarjeta Amarilla dedi ki...

o degil de cavcav artik son demlerinde...o goc eyledikten sonra ortada ne Genclerbirligi kalir ne de Hacettepe...