23 Aralık 2008 Salı

Hosgeldin...

"Fenerbahçe’de oynamak her futbolcunun rüyasıdır. Bu yaşımda o formayı giyeceğim için büyük mutluluk duyuyorum..."
Gökhan Emreciksin

2 yorum:

Alkolik dedi ki...

izledigim kadari ile Ali ve Kazım'a gore topa daha sert ve daha bir istekli oldugu kesin. Her iki arkadasimizda gorulen hirs yoksunlugu ve gamsizlik gokhan da yok. Umarim hirsli ve azimli goruntusunu istanbulda bozmaz. Sayet bozmaz ise yarali ve faydali olacagini, katkı verecegini dusunuyorum...

HoAmca dedi ki...

gecen sene ankaragucu de onu ara transferde almıstı, maraton tribununde seyrediyorduk kendisini, daha ilk macında herkes birbirine Bolu'lu cocuk bu mu diyorlardı, yarım sezon boyunca herkes onu ovdu, ben bile arkadaslarıma, babama hep onu anlattım, bu sene basında yine iyi oynamayı surdurunce herkesin gozu ona dondu ve onun da tam anlamıyla stili degisti. ikinci lig topcusu gibi geldiginde inanılmaz katkı vermisti takıma kirita'dan , murat'tan pas isterken abi abi die bagırıp kendini yırtıyordu, bu sezon ise biraz bencillesti, kendine oynuyor dedi tribunler cogu macta.
Transferinde galiba pürüz var hala acıklama gelmedi , lakin cok yerinde bir transfer olmakla beraber umarım takımda gokhan gonul gibi bir ikinci lig topcusu gibi oynar. yoksa biz gokhan muhtemeln ilkokuldayken yine ankara'dan cok yetenekli tarık denen adamı da almıstık. yani yetenekten ziyade bu takımda basarılı olmak, vazgecilmez olmak icin saglam karakter, hırs, ve amator ruh gerektiriyor tabii rapajc kadar cool degilseniz.

umarım resmi acıklama bir an once yapılır. Ocak ayını beklemenin bir anlamı yok.