28 Nisan 2010 Çarşamba

Vamos Barca!!!

Bu gece TSI 21:45'te 3-1'in rovansina cikiyorlar Barcelona ve Inter. Ilk maci yayinlamak yerine Metin Akpinar'i Messi'ye tercih eden StarTV'nin eli mahkum bu sefer.

Barcelona cephesinde gunlerdir suren bir hazirlik var, yonetim taraftarlardan maca 45 dakika once gelmelerini istedi, futbolcular Xerez macindan sonra giydikleri t-shirtlerle taraftara "bu maci sizinle kazanacagiz" mesaji gonderdiler, Barca TV hafta boyunca taraftarlari gaza getirici klipler yayinladi. Yillar once Chelsea karsisinda yaptiklarini Inter'e karsi da yapmaya calisacaklar, Nou Camp tarihi gunlerinden birini daha yasayacak, 98.000 karton yukaridaki koreografi icin kalkacak.

Inter cephesi ise ilk macin sonucunun da etkisiyle sessiz olan taraf, Mourinho faktorune olan guvenleri tam. Guiseppe Meazza'da taraftarinin destegini de arkasina alarak, Barca'nin hucumunu paralize etmeyi basarmisti Inter savunmasi, bakalim bu aksam bunda ne kadar basarili olacabilecekler.

Eslesmenin galibi cok buyuk bir surpriz olmazsa Madrid'de kupaya uzanan taraf olacak, yani yalnizca guzel oyunu daha da guzellestiren iki takimin mucadelesi icin degil bir nevi Sampiyonlar Ligi finali icin oturacagiz bu gece ekranin basina. Gonlum Barca'nin turu gecmesinden ve Bernabeu'da Real'e nazire yaparcasina kupayi kaldirmasindan yana. Macin baslamasina yalnizca 12 saat kaldi, saatlerinizi ayarlayin ve gercek bir futbol ziyafeti icin geri sayima baslayin...

7 yorum:

HoAmca dedi ki...

"Eslesmenin galibi cok buyuk bir surpriz olmazsa Madrid'de kupaya uzanan taraf olacak,"

bu kısma şerh koyuyorum:)
zira bayern finaldeki muhtemel rakiplerinin ikisinden de fazla kaldırdı avrupa'nın en büyük kupasını.

geleneği olan , finallere de alışkın bir takım. barça kime yenilse süpriz , kabul. Fakat olası inter - bayern finali ortada benim gönlüm bavyera'da olur.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

bu eslesmenin galibi kupayi alir, o kadar net soyluyorum...ne kadar fazla kaldirirsa kaldirsin bayern'in ahi gitmis vahi kalmis ;)

bayern'i oldum olasi sevmem, inter'e ise maurinho'dan,zanetti'den ve subcommandante'yle olan iliskilerinden dolayi sicak bakarim olasi finalde...

Diego dedi ki...

dakida 25 henuz bi atraksiyon goremedik. etkisiz barca yuklenmeleri var sadece. inter gecer bence de. mourinho yapar bi cakallik yine.

final eslesmesi icinse; bende inter i oldum olasi sevmisimdir ama cuma gunku ziyarete bagli olarak bayern de diyebilirim :)

ne diyor bir italyan atasozu: doymak istiyorsan pizza ye sinyor :)

HoAmca dedi ki...

interden hic mi hic hazzetmem, mourinho desen fatih terimin zeki versiyonu. o yuzden bayern.

Alkolik dedi ki...

forza inter...

Diego dedi ki...

mourinho konusunda kesinlikle katiliyorum HoAmcama

Yasin Çağrı KARACA dedi ki...

Bi tarafta Herrera'nın interi bi tarafta ölümsüz almanlar..sanırım kupa bu sefer benim ellerimde kalkacak...Ho amcaya sewgilerle :))