14 Nisan 2010 Çarşamba

Manisaspor 1 - Fenerbahçe 1

İki hafta boyunca cuma günleri halısaha maçlarının iptal edilmesi üzerine formdan düşmeyelim diye işyerindeki arkadaşlara takılayım dedim. 7-8 maçı olunca da kupa maçının ilk 20-25 dakikasını kaçırdım. İçeri girdiğimde Manisa golünü atmıştı.

2-0'ın rövanşında rahat bir tempoda gidiyordu maç. 1-0'dan sonra riskli bir skor olsa da. Ama Manisa'nın Bursa'nın gösterdiği performansı gösteremeyeceği de aşikardı. Zira birisi düşmeme mücadelesi verirken birisi şampiyonluk mücadelesi veriyor. Yine de ben bu haftasonu Manisa'dan ümitliyim.

Defanstaki eksiklerimizden dolayı değişik bir defans dörtlüsü ile sahadaydık dün akşam. Gol yememe alışkanlığımız haliyle bozuldu bu maçta. Bilica-Lugano ikilisinin pazar günü sahada olmaları şart. Selçuk-Emre ikilisi fena gitmiyor ortada ama Topuz'un ortada sağ kanatta oynadığından daha etkili oynadığını görünce acaba diyorum Topuz-Emre ikilisiyle mi oynasak? Böylece sol kanatta Santosla doğru düzgün anlaşamayan pek verim alamadığımız Özer'i sağ kanada alıp O'nu da biraz rahatlatsak. Hatta Deivid'i de bu kanatta kullanmaya başlasak lig biterken! Sol kanatta ne kadar şikayet etsek de derbiye yine Vedersonla başlamak mantıklı görünüyor. Bu maçta olduğu gibi. Zira Santosla daha iyi anlaşıyorlar ve Santosla yer değiştiriyorlar pozisyon icabı. Ama benim Vederson tercihim sadece Santos'un verimini arttırmak için, yalnış anlaşılmasın.

Alex'e diyecek lafı olan var mı? Kralın ta kendisi. Golü attı ve maçı o dakikada bitirdi. Gökhan Ünal da çalışkandı. Bezgin Bekir modunda dolanmıyor sahada hiç değilse ama derbide yine Güiza'yı sahada göreceğiz muhtemelen.

Bu arada Güiza oyuna girerken aklıma geldi bizim bir genç Semih'imiz vardı. Sahi nerede kendisi?

Hiç yorum yok: