6 Nisan 2009 Pazartesi

25. Haftanin Oyuncusu...

25. haftada deplasmanda oynadigimiz ve yine son dakikalarda yedigimiz gollerle sahadan boynu bukuk ayrildigimiz Bursaspor macinin oyuncusu 24.haftada oldugu gibi yine Diego Lugano oldu. Kullanilan 22 oyun 16'sini alarak bir kez daha haftanin oyuncusu secilen Lugano, Bursaspor macinda gordugu sari kart ile cezali duruma duserek bu hafta oynadigimiz Eskisehirspor macinda takimdaki yerini alamadi.

Lugano'yla birlikte bu kosenin gediklilerinden Alex De Souza'nin sakatligi ve yine kart cezasi nedeniyle Emre Belozoglu'nun forma giyemedigi Eskisehirspor macinin anketi her zamanki yerinde derbi gunune kadar oylarinizi bekliyor.

3 yorum:

Diego dedi ki...

tarjeta anketin altına o haftayla ilgili yorum yazabileceimiz bir kısımda olsa. anket sonucunda post atiyorsun ama o haftaya dair sicak yorumlarımız kalmıyor zira sonraki haftayı da izlemis oluyoruz.
yani bu hafta eskisehir maciyla ilgili hemen yorum yapmak istiyorum. bir hafta sonra degil :) mumkunmu oyle bişi_?

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Bu postu kullanabilirsin sicak yorumlarin icin, zira postun sonunda bu hafta oynanan maca ufaktan da olsa bir vurgu yapiyorum...

Veya o haftaki macla ilgili birisi post atarsa onun altinda devam edebilir tartisma...

Diego dedi ki...

iki haftadir dusunuyorum aslinda macin ardindan hemen bir post atip sicagi sicagina maci tartismayi ama sakinleseyim biraz die atmadim.
ama yapariz bundan sonra madem.
üzerinden 1 hafta gectikten ve sonraki mac oynandiktan sonra konusmanın anlamı yok