6 Mart 2009 Cuma

Resmi Site

Resmi sitemizin Sivas Kupa maçından sonra stadda çaldığı türkü ile ilgili yaptığı açıklama:

YANLIŞ ANLAŞILDIYSAK ÖZÜR DİLERİZ

Dün akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Sivasspor'a karşı oynadığımız Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasının bitiminde stadyum hoparlörlerinden yayınlanan şarkı futbolun ve sporun dostluk kardeşlik ve her maçın aslında bir festival ve eğlence olduğu ve olması gerektiği durumu göz önünde bulundurularak çalınmıştır. Maç sonunda bu şarkının çalınmasının altında kesinlikle rakip takım yönetici, oyuncu ve taraftarlarına herhangi bir hakaret ya da alay etme gibi bir durum söz konusu değildir ve olması da beklenemez. Tüm ülke tarafından çok sevilen bu şarkının maçın sonunda çalınmasından dolayı alınan ya da bunu hakaret gibi görenler olduysa bu tüm camiamızı son derece üzer. Bu noktada üzülenler varsa da onlardan Fenerbahçe Spor Kulübü olarak özür dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Bu yapılan açıklama o kadar iki yüzlü bir tutum ki; sanki her maçtan sonra stadda Sivas'ın Yollarına Türküsü çalınıyor. Türkünün çalınma sebebi belli, karşı takımla biraz esprili bir şekilde dalga geçmek, sinirlendirmek. Amacın buyken sen çıkıp böyle bir açıklama yapıyorsun. Yaa çık açıkça, amacımız oynadığımız güzel futbolun ve galibiyetin etkisiyle esprili bir şekilde rakip takıma ufak bir dokundurmada bulunmak, taraftarlarımızı eğlendirmekti de ya da bu çalınan türkünün yanlış olduğunu düşünüyorsan bu işten rahatsızlık duyduğunu ve görevli kişiye gerekli yaptırımı uygulayacağını söyle ve özür dile ama sen bunların ikisini de yapma git böyle bir açıklama yap; ne şiş yansın ne de kebap! Ohh ne güzel valla?!

6 yorum:

Diego dedi ki...

sivas in tepki vermesi uzerine yapilan bi aciklama sonucta. bu nedenle de ne sis yansin ne kebap tadinda.
ben ilk secenegi yani durust bir aciklamayi tercih ederdim sanirim.dozunu kacirmadiktan sonra bu tur sakalar keyif verir.
sonucta yillarca gs li ark larla gol veya mac sonralari mesajlar telefonlar ile karsilikli dalga gecilmedi latife tadinda.ne zaman ki dozu abartildi tadi da kacti ve artik yapilmiyor.

HoAmca dedi ki...

en azından sarkıyı caldıklarını yalanlamamıslar. bu da bir gelişme.

Alkolik dedi ki...

yillarca anadoluda bize ne turkuler caldilar, neler dediler. Burada en buyuk suc Ali Şen'in populist acıklama ve yaklasımlarıydı (biraz da kucuk gormesi)
İki sivas macından once sivas kanadından gelen yorum ve acıklamaları hatırlayın..turkuden once o acıklamaları yapanları tenzi etsinler sonra turkuyu.Balili konusurken ses seda yok, turkuden sonra biz cok misaferperveriz ama turku olmasa iyiydi.. Bence gayet guzel oldu turku, cuk diyede oturdu..Koca Fenerbahceyi kucuk gorursen olacagi budur. Yedi golu yer, turkuyu dinler gidersin..gecmis ola..Onun icin bence resmi sitenin hic bir acıklama yapmasına gerek yoktu...Hele ozur dilemesine hic gerek yoktu. Girisi Balili ve arkadaslarının maclar oncesi soz ve tavırlarını koysalar daha iyi olurdu...

or-ka dedi ki...

çalınması yanlıştı demiyorum zaten, çaldıysan arkasında dur o zaman demek istemiştim alkolik kardeşim:)

tamchee dedi ki...

onlar çaldı biz oynadık..!! :D

Alkolik dedi ki...

orkacım..katil balinam...bu yazıda sana bi sey demedim ki ben...bende resmi sitenin hic bisey yazmasına gerek yoktu hatta yazıyosa karsılık vermesi gerektiğini yazdım..Senin tarafındayım yani...Alıngan balinam benim:)))