19 Mart 2009 Perşembe

2010'u 1 geçe

Bugünün Milliyet'inden bir haber:

"Fenerbahçe’nin yeniden kadrosuna katmak istediği ABD’li büyük oranda ikna edildi. Sacramento ile sezonu bitirdikten sonra Türkiye’ye gelecek olan yıldız oyuncu, 2.5 yıllık teklifi kabul etti.

Fenerbahçe Ülker ile iki yıl üst üste şampiyonluk yaşadıktan sonra NBA takımlarından Toronto Raptors’a transfer olan, sezon ortasında ise Sacramento Kings’e gönderilen Willie Solomon, sarı-lacivertli kulübün “Yeniden Türkiye’ye dön” teklifini, sonunda kabul etti.

Sarı-lacivertli taraftarlar tarafından çok istenen transfer için, uzun süredir görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe Yönetimi sonunda yıldız basketbolcuyu ikna etmeyi başardı. Yapılan anlaşma gereği, ABD’li oyuncunun Sacramento Kings ile sezonu tamamlamasının ardından (15 Nisan) Türkiye’ye geleceği ve 2.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi."

Kral gelecek, dertler bitecek demiştik, öyle de olacak... Avrupa defterini kapatsak da 2.5 yıllık sözleşme 2010'a da 2011'e de umutla bakmamızı sağlar. Ömer'in dönüşü ise tribüne kim çıkar sorusunu cevaplar... Tabi haber doğruysa....

3 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Willieeeeeee "The King" Soloooomooooonnnnnn...

Gozumuz yolda, bekliyoruz...Gelse de yaralarimiza ilac, dertlerimize derman olsa...

Alkolik dedi ki...

willie demek şampiyonluk demek..
willie - gricek - emir - mirsad - ömer beşlisi ana cekirdek olarak kullanılıp dogru rotasyon uygulanırsa ne efes, ne telekom ne de ayhan şahenk karşımızda duramaz..Benim görüşümdür..maç kaybederiz ama seri asla:)))

HoAmca dedi ki...

ntvspora gore telekom da el amin ile anlaşmıs, finale bilet kalmayacak bu gidişle:)