2 Şubat 2009 Pazartesi

Sampiyonluk sarkisi mi? Aci hasret sarkisi mi?

Turkcell SuperLig'de 2.yarinin baslamasi ile birlikte sona eren "Fenerbahce futbol takimi ligi kacinci sirada tamamlar?"anketimizin sonucu da futbol takiminin aldigi dengesiz neticelerden farkli olmadi, oy kullanan 45 kisiden 15'i Fenerbahce sampiyon olur derken, 13 kisi de Fenerbahce futbol takiminin ligi 4. veya daha alt bir sirada bitirecegi yonunde oy kullandi.

Ben kendi adima ilk yarinin son haftalarindaki yukselen grafiginde etkisiyle ligi en azindan 2. olarak bitirecegimizi ve CL vizesi alacagimizi dusunerek 2. oluruz demistim fakat son oynanan maclarda ozellikle oyunun ofansif yonunde yasadigimiz sikintilari gordukten sonra bunun iyimser bir tahmin oldugunu dusunmeye basladim. Anket detaylari asagida, bundan sonra haftalik olarak duzenli yapacagimiz anketlerde oynadigimiz lig maclari sonrasinda Fenerbahce futbol takiminda macin adamini sececegiz, Fenerbahce-Gaziantepspor maci ile basliyoruz...

Fenerbahce Futbol Takimi Ligi Kacinci Sirada Tamamlar?
1. 15 (%33)
2. 10 (%22)
3. 7 (%15)
4 veya daha asagi 13 (%28)

1 yorum:

Diego dedi ki...

maziden bi fotograf guzel olmus. zira gelecekte bu tabloyu pek gorecek gibi durmuyoruz.hevesim kiriliyor her hafta daha cok.zaten izlemek konusunda sikintilarim var oynanan(oynanamayan) oyun bunun ustune tuz biber oluyor.