19 Şubat 2009 Perşembe

Dede...

Basliga aldanip da Aragones ile ilgili bir yazi bekliyorsaniz yanildiniz demektir. Konumuz gunun anlam ve ehemmiyetiyle ilgili olarak Diego ve aile saadeti...
Bugun modern cagin en buyuk anti-kahramani Diego Armando Maradona (A.k.a. D10S) 49 yasinda dede oldu. Atletico Madrid ve Arjantin milli takiminin yildizi Kun Aguero ve Maradona'nin en kucuk kizi Gianina'nin ortak cabalariyla :) dunyaya gelen ufakligin adi ise Leonel.

Maradona'nin varisi olarak gosterilen Lionel Messi ile oldukca benzer bir isim tasiyan Leonel'in, dedesinin Maradona babasinin Kun Aguero oldugunu dusunuldugunde bu birlesimden bir "ust insan" cikma ihtimali daha simdiden 15-20 yil sonrasi icin bircok futbolseveri heyecanlandirsa da, Diego'nun Italya seruveninde Napolili genc bir hanimdan olan oglu Diego Sinagra'nin makus talihini de unutmamak gerek diye dusunuyorum.

Sonuc olarak aramiza hosgeldin "Tanrinin serce parmagi"...Kendine nasil bir yol cizeceksin bunu bilemiyoruz ama sunu unutma, biz dedenin golleriyle buyuduk, babanin golleriyle yolu yariliyoruz, senin gollerinle de yaslanmak istiyoruz...

5 yorum:

Alfredo dedi ki...

"Sergio Leonel Agüero del Castillo"

Bizim Kun'un tam adı bu.Yani Messi ile alakası yok :D

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Fena patlamisiz :), anlasilan burada da bir Alpay Jr. vakasi var...

HoAmca dedi ki...

Leonel futbolcu olmasın devrimci olsun... amin...

Diego dedi ki...

futbol devrimcisi olsun, olmaz mi?

Alkolik dedi ki...

leonelden hic biri olmaz...kari kizla gununu gun eden, baba ve dedesinin sohreti ile gecinen, tam bir televole malzemesi olur..ahanda buraya yaziyorum..