9 Şubat 2009 Pazartesi

Bana Kalsa...

Gidecekler: Fenerbahcenin ne oldugunu, o formanin gecmisini ve o formayi giyip deger katanlarin kimler oldugunu bilmeyen Aragones, Maldonado, Josico, Uğur, Wederson, Yasin, Can, Deniz, Kazım, Ali Bilgin, Burak, Deivid, Roberto Carlos, Alex ve bu operasyonda kulube gelecek faturanın sorumlusu, kendini tek reis konumunda sıfatlayan, pankartı yasaklayan zihniyete sahip efsane baskan Aziz Yıldırım ve insaat konusunda super basarili ama futboldan ve taraftar ruhundan zerre anlamayan Turk Insaat Sektorunun kurtlar konseyi olabilecek ama Fenerbahce Spor Kulubu tarihinin en iyi takimlarindan birini iki yilda para harcayarak bu hale getiren mutahit dostlari....Ayrica bir insan nasil zirveden bu kadar kisa sure icerisinde dip yapar, isletme-sosyoloji ve psikoloji mezunu arkadaslari bizleri aydinlatmaya davet ediyorum.

Gelecekler: PVH, Keneth Anderson, Milan Rapaijc, Luciano, Tuncay, Aurelio, Appiah, Serhat Akin, Uche, Hogh, Kemalettin, Mujdat Yetkiner, Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen, Oguz, Cemil Turan, Selcuk Yula, Mehmetcik Basri, Lefter, Can, Cihat. (Adini kalbimize yazmis, bu forma icin sonuna kadar mucadele etmis, giydikleri formaya deger katmis ve benim buraya ismini yazmayi unuttugum herkesin onunde saygiyla egiliyor ve herkesten ozur diliyorum.)

Not: Alex, Deivid ve Carlos kendilerine hizmetleri icin tesekkur edilmesi gerekenler. Digerleri ise kulagindan tutulup kapi disari edilmesi gerekenlerdir. Guiza farkli sistemlerde farkli sanslari benim nezdimde hala hakediyor.

4 yorum:

Diego dedi ki...

notlar kismina aziz yildirim ve alex de eklenmeli bence. oyle veya boyle bir zamanlar bizde istemedik gitmesini, bizde istedik karaborsa olmasin tribunlerde huzur olsun birlik olsun (hernekadar baskalari baska baska amaclar icin kullansalarda tribun gruplarini zaman zaman), sonra guzel tesislerimiz stadimiz, kurumsallasmis kulubumuz olsun da istedik, istikrar olsun da istedik. hep flash transferlerimiz olsun istedik. istediklerimiz oldu da hepsi degil belki ama parca parca zaman zaman isteklerimiz yerine geldi. ama bunlar gerceklesirken baska seyler kaybedildi. dikkat edilmesi gereken ve bugun tribunlerin bu istemedigimiz duruma gelmesine yolacan isler yapildi dikkatsizce dusuncesizce, belkide senin kizdigin gibi iktidarin gucun getirdigi umursamazlik gormezlikle. yine de birilerini birseyleri degerlendirirken hep gunumuz sartlarinda hala yasarken veya hala devam ederken degerlendiriyoruz. daha saglikli degerlendirmeler icin yillarin gecmesini bekleyecegiz. cunku biraz da kiyaslayarak yapiyoruz degerlendirmelerimizi. mehmetcik, basri, ordinaryus, deli nezihi, arap, tuncay ve gelecek diye saydigin digerlerini bizden saymadigin gidecek digerleriyle kiyasliyoruz.
ama bir yandan da biliyorum ki yalnislari duzeltmek icin zaman kaybetmeden harekete gecmeli.yani zaman birakcak zamanimiz yok ustad in dedigi gibi.
son olarak geleceklerdeki appiah bence digerleriyle uyusmuyor.
ve en son olarak bence de guiza nin farkli sistemlerde farkli sanslari olabilir benim icinde

Diego dedi ki...

alex zaten var notlar kisminda. onu da gelecekler kismina yazmak lazim demek istedim.

Lord Ricko Joel dedi ki...

guiza'nin hala sansi oldugu bir ortamda lugano'nun kulagindan tutulup kapi disari edilmesi, cok yanlis geldi bana.

guiza'ya sans verilmesin demiyorum, söylediğine katılabilirim hatta ama lugano'yu görmezden gelemem.

benim fikrim de bu.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Lugano kadroda yer almasi gerekenler arasinda yer aliyor yazida...

Benim yazida "Digerleri ise kulagindan tutulup kapi disari edilmesi gerekenlerdir" kismindan anladigim yazinin basinda "gidecekler" olarak listelenen futbolcular ki bunlarin arasinda Lugano yok :)