23 Aralık 2008 Salı

Deplase Keyifler

Malumunuz ligler tatile girdi. Bu da demek oluyor ki hafta sonlarinda gecen yillara gore daha kisa da olsa bir bosluk var. Bu boslugu doldurmak gerekecek. Evli veya evlilik yolunda adaylara sahip arkadaslarin isi ben ve benim gibi isin issiz adam kanadina daha yakin arkadaslara gore daha zor:) zira onlar iki kisinin gorusleri dogrultusunda orta yol bulmakla yukumluler. Her neyse; buradan polemik cikar, onuda baska bi post'ta tartisiriz. Burada cozumlerden bi tanesi futboldan bagimsiz olarak deplase olmak.Tabi bu maddi imkanlar ile sinirli. Ancak "Tour de Karadeniz"de de bire bir goruldugu uzere en iyi ve en cabuk cozum. Deplase olmadan, Ankara ici cozumler icinde yorumlarinizi bekliyorum. En kotu her zaman ve en iyi yaptigimiz isi yaparız. Tunali - Bira - PES2009.
Tatil sonunda Kadikoydeki Trabzon macinada simdiden hazirlanalim derim...

4 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Trabzon macini ben de simdiden iple cekiyorum, lig arasinda ise 1 haftasonu icin Amasra turu sahane olur...En kotu ihtimal zaten en sevdigimiz ihtimal oldugu icin ona haftasonu basketbol maclarini da dahil ederek daha da eglenceli bir hale getirilebilir...

Diego dedi ki...

basketbol macları tv de olduğunda beni cok acmasa da spor salonunda denk gelirse eslik edebiliriz cift olarak. ama en cok PES2009 a eslik etmek isterdim ama sartlar elverir mi bilemiyorum.devre arası boslugunu degerlendirmek lazım es durumundan :)

HoAmca dedi ki...

biri pes mi dedi:):)

OwNeR dedi ki...

nasil yani? bu kadar cabuk mu? :))