9 Kasım 2010 Salı

Aykut Kocaman Der Ki #4

"Ne Avrupa'da bir takımı çalıştırmak istiyorum ne de milli takım teknik direktörlüğünü düşünüyorum. Benim için zirve Fenerbahçe’dir."

6 yorum:

HoAmca dedi ki...

sözlerine altyapı ile ilgili yapılması gerekenleri, yapmak istediklerini de eklemis.


uzun uzun kalsın zirvede.

gumgumok dedi ki...

Tecrübesizliği, büyük maçlardaki handikapı, oyun okuması vb. eleştirilerin birçoğunda haklılık payı olabilir. Ama takıma bu kadar gönülden bağlı, çalışkan, evinde yemeğini yerken bile aklında fenerbahçe'yle ilgili sorular olduğundan emin olduğumuz, hem bir fenerbahçe taraftarı, hem tam bir futbol adamı, hem de fenerbahçe'nin kaybolmak üzere olan bazı değerlerini geri getirebilecek karakterde bir teknik direktör, kendi eksiklerini de fenerbahçe'nin eksiklerini de kapatabilir. Yıllarca kimlere sabrettik, böyle bir hocaya sabretmemek en hafifinden kolaycılıktır.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/21549/

yedincisamuray dedi ki...

@gumgumok'a sonuna kadar katılıyorum.

cenk dedi ki...

Geçen sezonda Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak gibi bir düşüncem yok dememiş miydi?
Popülist yaklaşımlardan çok nerede hata yapıyorum diye düşünse daha faydalı olur diye düşünüyorum

Alkolik dedi ki...

Yanlış hatırlamyıyor isem (ki alkolün etkisi ile yanlış hatırladığım çoktur) " şu an türkiyede yeni olan bu görev hep beraber anlamaya ve görev tanımını kesinleştirmeye, sınırları çizmeye çalışıyoruz. Şu an için teknik direktörlük gibi bir düşünce yok" demişti. Ama o günden sonra köprüden çok sular geçti ve şampiyonluk kaybedildi. yapılması gerekende yapıldı ve Aykut Kocaman sahaya indi. Bence buradan Aykut Hoca'ya vurmak pek hakkaniyetli olmaz...