8 Kasım 2010 Pazartesi

Moraller Gayet İyi...

Futboldu, voleyboldu, basketboldu derken 4'te 4 ile kapattık haftayı. Voleybolda 4 kere maç sayısı oynadıktan sonra Halkbank'a verilen 2 set, futbolda ise Emre'nin sakatlığı, Lugano'nun devre arasında gördüğü gereksiz kart ve Bilica haftasonunun can sıkıcı taraflarıydı.
Haftaiçinde Avrupa'dan galibiyetle dönen erkek ve kadın basketbolcularımız tam gaz devam ettiler yollarına, Marko Tomas'ın sakatlığının ciddi olmaması kritik Siena maçı öncesi sevindirici. Siena maçı demişken halen biletix'de bilet satışı devam ediyor, yalnız sadece resimdeki pembe bloklar kalmış durumda umuyorum ki maç saatine kadar onlar da satılacak ve yıllardan beri özlemini duyduğumuz bir atmosfer olacak Sinan Erdem Spor Salonu'nda. 2010'un ilk haftasında 101-58 gibi bir hezimet yaşamıştık İtalya'da, 2010'u yavaş yavaş kapatmaya hazırlanırken çarşamba günü bu hesabı da kapatmanın vaktidir.

2 yorum:

Lord Ricko Joel dedi ki...

hocam maç yazılarında seçtiğin fotoğraflara uyguladığın renklendirmeler, photoshop müdaheleleri fln dikkatimi çekiyor ve hoşuma gidiyordu. bu blogun tarzı olmuştu bu. ama bu postun fotoğrafı enfes olmuş cidden. her ne kadar fotoğrafın hali hazırda harikalığı işi kolaylaştırır gözükse de sevgi ve emek kokuyor bu fotoğraf. 10 kat büyütüp evin en güzel yerine asmak isterdim tablo gibi. elinize sağlık.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

eyvallah hocam :)

yuksek cozunurluklu olsa gondereyim diyecegim ama benim de resmi siteden bulabildigim hali bu maalesef...