3 Mart 2010 Çarşamba

Çok Biliyorsunuz!

Öyle veya böyle gazetelere göz gezdirirken doğru düzgün birşeyler bulabilirmiyim diye bakınıyorum hergün. Ama nerdeeee. Varsa yoksa ahkam kesenler, boş konuşanlar, saçma iddalar vs. vs.

Alın size 2 örnek.
Atilla Gökçe efendi bugün "Fenerbahçe'nin Formülü Yanlış" başlıklı yazısında takımdaki bütün yabancıların latin kökenli olduğundan ve bunların da takıma bir aidiyet duygusunun olmayışından ve takımın asıl sorununun bu olduğundan bahsediyor. Neymiş efendim türk futbolcular olacakmış bu aidiyet duygusunu oluşturacak. Onlar da bu özelliği gösterememişler.

Be adam ülkelerinde yabancı sınırlaması olmayan ve takımlarında tek tük yerel oyunculara rastlanan ve buna rağmen dünyanın en büyük kulüpleri olarak anılan kaç takım var otur da onları bir say. Belki sonra boş konuşmayı, laf olsun diye yazı yazmayı bırakırsın. Takıma, yönetime, Aziz Yıldırım'a kulp takmaksa niyetin bari bunu elle tutulur bir sebebe dayandır.

Bir de büyük Denizli var. Kendi takımının, futbolcusunun ne halde olduğuna bakmadan sağa sola bok atan. Neymiş Daum'un sisteminde Güiza’nın başarılı olması zormuş. Beşiktaş’ta oynasaymış kendisi Güiza'yı kral yaparmış. Yıldız oyuncuları değerlendirmekte üstüne yokmuş.

Kimin ne mal olduğunu gayet iyi biliyoruz biz Sayın Denizli. Ama çok istiyorsan Güiza'yı, al senin olsun, tepe tepe kullan.

3 yorum:

Diego dedi ki...

bu yorumların haberin dogru oldugu varsayılarak yapıldıgını belirtmeme gerek yok sanırım.
gerci haberlerin dogrulugunu kocaman bir soru işareti ama neyse.

Alkolik dedi ki...

rapaici 3-5-2 nin solunda oynatan mustafa guizayıda kral yapar tabi. kafasında oynamıştır o guiza ile. Gecen sene inonuda yaptığı aşırtma nası içine oturduysa. Atillaya ise diyecek birşey yok. Konuşmaya yazmaya bile değmez. Yokmudur bu adamın torunu torbası, onlarla oynasaya...

Unknown dedi ki...

Denizli'yi Guiza'yi BJK'ya aldirtmayi basarirsa, iste bu sefer Demiroren'i kesin asarlar Koyici'nde...