5 Mart 2010 Cuma

Zorlu Haftasonu...

Haftasonu mesaisi erken basliyor bu hafta...Acilis erkek voleybolculardan, bugun saat 18:00'de Besiktas'la TVF 50.Yil Spor Salonu'nda karsi karsiya geliyorlar, hem ligde liderligi devam ettirmek hem de ezeli rekabette kazanan hanesine bir centik daha atmak acisindan onemli bir mucadele. Bu macin baslamasindan hemen yarim saat sonra yani 18:30'da da erkek basketbol takimimiz ilk yarida oynanan macin rovansini almak icin Izmir'de Karsiyaka deplasmaninda sahne alacak, olasi bir play-off eslesmesine 1-0 geride baslamamak ve son haftalardaki yukselen performansi devam ettirmek adina mutlaka kazanilmasi gereken bir karsilasma.

Gelelim cumartesine, 3 kulvarda da yoluna kayipsiz devam eden Sari Melekler bu sezon ligde kendilerinden set alabilen tek takim olan Vakifbank GSTT ile saat 17:30'da yine TVF 50.Yil Spor Salonu'nda karsilacaklar. Persembe gunu Rusya'da oynadiklari macin etkisini uzerlerinden atabilmeyi basarirlarsa rahat bir galibiyet alabilirler, ancak setler uzar ve yorgunluk faktoru on plana cikmaya baslarsa Vakifbank GSTT bu firsati lehine cevirebilecek gucte bir takim.

Pazar gunu ise bizleri haftanin ikinci derbisi bekliyor, saat 15:30'da Caferaga Spor Salonu'nda bayan basketbolcularimiz, Galatasaray'i agirliyorlar. Ligde namaglup unvaniyla lider durumda bulunan Fenerbahce'yi ve 3 maglubiyetle 3. sirada bulunan Galatasaray'i karsi karsiya getirecek mucadelede uzun zamandan beri sakatligi bulunan Nevin Nevlin takimimiz adina forma giyebilecek durumda, Galatasaray'da ise Sophia Young'un durumu belirsizligini koruyor. Bu macin bir baska onemi de eski kocumuz Z.K'yi bir defa daha Caferaga'da misafir(!) edecek olmamiz.

Haftanin son maci ise haftalardir yuzumuzu guldurmekten uzak olan futbol takimimizin. Bu haftasonu oynanacak maclar icerisinde kagit uzerinde en kolayi olmasi beklenen fakat yasanan olumsuzluklar neticesinde en azindan benim nazarimda haftanin en zor maci. Kadikoy'de saat 19:00'da baslayacak karsilasmada Fenerbahce'mizin rakibi ligde son dakika goluyle maglup ettigimiz, kupada ise oldukca cekismeli gecen bir mucadele sonrasinda sahadan 4-3'luk skorla galip ayrilan Antalyaspor olacak.

Bu zorlu haftayla ilgili son soz ise yine tribunlerden gelsin; "O forma icin biz oluruz, siz savasin yeter..."

2 yorum:

Diego dedi ki...

bugunden bir fire vermisiz bile erkek voleybolcular kaybetmis malesef besiktasa. hem de 0-1 den 2-1 e cevirmisler maci. ama sonra 2-3 kaybetmisler.
umalim haftanin tek maglubiyeti bu olsun.
basketbolcular ise rovansi almislar. rahat bir oyun olmus periyot sonuclarina bakildiginda.

Unknown dedi ki...

pazar sabahi itibariyle 2 galibiyet 1 maglubiyetle yola devam ediyoruz.

erkek voleybolcularin yenilmesi surpeiz oldu benim icin,set verecegimizi tahmin ediyordum ama en kotu 3-2 aliriz diyordum,kotu oldu.bayan voleybolcular ise tahmin ettigimden cok daha kolay kazandilar, sanki yorgun taraf VGSTT idi macta, ozellikle son set inanilmaz rahat gecti bizim acimizdan...