25 Şubat 2009 Çarşamba

Sonbahar #2

41.si düzenlenen Siyad Ödüllerinde 'Sonbahar' filmi en iyi görüntü yönetimi, en iyi senaryo, en iyi erkek oyuncu performansı ve en iyi film dahil toplam 4 dalda ödüle layık görülmüş. Bu güzel filmi yapanlara, filmde emeği geçen herkese, Karadeniz'in çalışkan kadınına ve o eşsiz manzarasına birkez daha teşekkürlerimizi ve saygılarımızı iletelim.

8 yorum:

S.erdem dedi ki...

"hey gidi karadeniz
doldi da taşamadi
etmiyelum sevdaluk
edenler yaşamadi,"

Bizde Dolduk Taşamadık bazı zamanlar, Sevdamızı Karadeniz Dağlarında, Derelerinde aradığımız oldu. :)

HoAmca dedi ki...

en iyi muzigi alamamıs olmasına sasırdım, bastan sonra cok guzel bir album yapmıslar filmi tekrar takrar izliyormusum gibi.

Diego dedi ki...

izleyemedim hala. gidemedim. zaten gosterimden de kalkmak uzere gunduz seanslarina almislar sadece :(
napalim evde izlicez artik.ama mutlaka izlicez.

Alkolik dedi ki...

daşgin baraj kurmayi unutma izlerken:)))
Dogu karadenizden kopup gelmiş biri olarak soyluyorum, memleketi bu kadar guzel anlatan bi film izlemedim...cıkınca dvd'sini mutlaka edinecegim...

Diego dedi ki...

baraj senin isin kurabiliyorsan sen kur..kuramiyorsan da topu izle..onu da yapamıyorsan arkanı dön ve topu kalenden cikar :)
bol boş konuşacağına

Tarjeta Amarilla dedi ki...

alkolik bundan sonra kornerlere de baraj isteyecekmis... :)

Alkolik dedi ki...

aramızda kalsın, tanere guvendik on direge koydum, bende acildim nasi olsa a var diye...ahmet daha topa vurmadan koydugum yerden ayrilmis..olayda bize patladi..Kale kız arkadas gibi hocam, kmseye guvenip teslim etmeyecegen:))))

Tarjeta Amarilla dedi ki...

bugun eskisehirden ankara trenine binecegim, tren yanasti, insanlar inmeye basladi, insanlar arasindan bir de melek indi...dedim kim ola bu melek...bir de baktim sevval sam...dedim benim icin bir gelevare deresi soyler misin acep su sonbahar hatrina...