19 Şubat 2009 Perşembe

Neden Turk Telekom?

Fenerbahce ismine hak ettigi sponsorluk bedelini verecek baska bir marka yok mudur?

TBL'de sampiyonluk yolunda en onemli 2-3 rakibimizden biri olmasi bir yana, ezeli rakibimizin stadina adiyla beraber milyon dolarlar veren bu kurulusun reklami eger 2009-2013 sezonlarinda formamizin gogsunde, kolunda, kicinda, basinda veya herhangi bir yerinde sponsor olarak yer alacaksa, simdiden soyleyeyim kimse benden 1 tane bile forma almami beklemesin... nokta...

Dev isbirligi

7 yorum:

B. dedi ki...

parasını verelim bizim adımızı bassınlar,kısaca 12.
formayıda FENERİUM üretsin nasıl ki 2003-04te yapıldıysa.

Diego dedi ki...

sen bir dahaki sezonda formalar cikmadan 3 tane siparis verirsin yine :)
bahse giren?

tamamen duygusal bakin olaya.futbol coktan endüstriyel oldu.

or-ka dedi ki...

canarino giallo'nun önerisi güzel, hatta erkek voleybol takımı için geçen sene yapılan Yüzyıllarca gibi bir organizasyonda iyi olabilir. Biz de ro-ka olarak yazdırırız formamıza adımızı:)

HoAmca dedi ki...

formamızı kendimiz yaparken de onunde telsim sonra da aria reklamı vardı. ve o donemin ilk formaları fenaydı denizli ile sampiyonluk senesi mesela ama sonra ilerleme kaydedip adidas ayarında forma yapmaya da basladık ama bu oneri adidas'a tepki olur reklamcı sirkete degil ki.

olay sadece forma reklamı degil mi? yani adidas forma + turk telekom gogus reklamı? yani kendimiz de yapsak onunde turk telekom yazacak. ha yok onunde fenerium yazsın deniliyorsa yazsın tabi en guzeli. ama ekonomik olarak pek anlamı olmaz,.

yeri gelmisken avea - cola turka reklamlarından da hic hazzetmiyorum soyle emlak bankası - rifle gibi bize ozgu bir sponsor bulsunlar her takımda aynı reklam olmasın.

Alkolik dedi ki...

bi taraftan antu da turk telekoma karsi eylem cagrilari yapilsin, bitaraftan da yonetim ayni firma ile antlasma yapsin..ah aziz ah...

HoAmca dedi ki...

e avea ile de sozlesme yenilenecekmis bu turk telekomun sponsorlugu ne olacak??

steven_stiffler dedi ki...

Herşeyi geçtim,görsellik açısından bakıldığında bile formada çok itici duracağı kesin..Gerçi Avea da çok kötü duruyor formada.Keşke hiç forma reklamı almasak :/ Bilbao'nun bile aldığını düşünürsek bu da imkansız tabi :)