15 Nisan 2010 Perşembe

Türkiye Kupası Sarı Meleklerin

Sarı Melekler, Kadınlar Teledünya Voleybol Türkiye Kupası Finali'nde Vakıfbank G.S. T.T. ile 2-3 kaybettiğimiz ilk maçın rövanşında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-2 kazanınca maç 6. sete (Altın Set) uzadı. Neyse ki sonunda gülen taraf biz olduk.

Maça iyi başlayıp skoru da 2-0'a getirince maç bitti dedim açıkçası. Ama ne olduysa 3. sette takım durdu. 4. sette toparlanmaya çalıştık ama gücümüz yetmedi. Neyse ki son seti 9-11'den çevirmeyi bildik ve maçı Altın Set'e götürdük. Altın Set gayet rahat geçti bizim için. Maç gidecek diye stres olmadım desem yalan olur. Neyse ki 3. ve 4. sette etkili olmayan bloklar, servisler, smaçlar tekrar çalışmaya başlayınca kupa da Fenerbahçe'nin müzesinde yerini aldı.

Kızlar iyi bir tatili hakediyorlar. Taraftar bütün maç susmadı ve takımı ateşledi. Tebrik ve teşekkür hepsine.

18 Nisan'da Play-Off 1. maçı için Ankara'da olacaklar ama biz İstanbul'da olacağız. Likya Yolu Sakinleri ve Or-Ka hariç. Eminim onlar da pazar günü BJK maçı öncesi Sarı Melekleri desteklemek için Selim Sırrı'da yerlerini alacaklardır.
Kupayı da Neslihan'a ve Vakıfbank G.S.T.T. taraftarlığını hiç gizlemeyen maçın yorumcusu Alev'e armağan ediyorum. Kapak niyetine...

5 yorum:

HoAmca dedi ki...

ankaragücü maçı selim sırrı değil de başkent spor salonunda sanırım. TVF'nin ankaradaki yeni salonunda. Akşam da erkeklerimiz Ziraat karşısında aynı salonda seriyi 2-0'a getirmek için çabalayacaklar.

Diego dedi ki...

tarihini gorup burda olamayacagimizi farkedince ona cok dikkat etmedim acikcasi.

sagol yine de.likyalilar sasirmaz :)

Diego dedi ki...

bir de eda yi izlerken dun aksam tuncay sanli geldi aklima. kulaklari cinlasin.

MMRKML dedi ki...

Alev sanki vbgstt(kısaltması bile uzun) ŞL'de Cannes ile oynuyor gibi yorumlar yaptı. Bi ara maalesef kelimesini kullandı ya orada neler saydım neler...

Diego dedi ki...

bende cok net hatirliyorum o malesef kelimesini. cukor'a dedim ki "bazilari rengini boyle hemen belli ediyor iste"