11 Şubat 2010 Perşembe

Bursaspor 3 - Fenerbahçe 1

Dünkü sonuçların etkisiyle Mega sabah uçarak gelmiş işyerine. Kupa bizim de kupa bizim diye tutturmuş. Lan olum dedim bak takımın yarısı yok, diğer yarısının ise varlığı yokluğu bir, en ufak bir ciddiyetsizlikte 2 golü yeriz sonra da maç bitene kadar kıvranır dururuz. Demez olaydım. Kendime mi kızsam, Mega'ya mı, yoksa Mega gibi düşünen sahadakilere mi, bilemedim.

Gündüz muhtemel kadro ile ilgili konuşurken iki forvetin patlama yapacağını söylemişti ayrıca bana. Ben de yaparlar tabi ah bir de onlara top atabilecek bir adam olsa kadroda demiştim. Gökhan Gönül maçın başında depar atmaktan yapamadığını maçın sonunda yaptı. Zaten takımda bunu yapabilecek bir Santos bir O vardı. İlk pozisyonda biraz daha sakin olabilse kendisi de golü atıp maçı orada bitirebilirdi. Gökhan Ünal'ın ve Güiza'nın kaçırdığı goller akıllara zarar. Akılları başlarına gelene kadar bu ikisini kafa kafaya tokuşturacaksın.

İlk golde Vederson'un, ikincide Bilica'nın ve son golde de Volkan'ın hataları da bir o kadar akıl almaz ve saçma sapan. Or-Ka'nın bahsettiği Defence 101 dersini hepsine en az 2 dönem okutmak lazım.

Tek kelimeyle; Şanslıydık...

Bursaspor'u da kutlamak lazım. Gerçekten çok güzel bir oyun sergilediler, taktiğiyle, mücadelesiyle, taraftarıyla alkışı hakediyorlar.

5 yorum:

HoAmca dedi ki...

ben sahada oyle alkıslanacak bir bursa gormedim acıkcası. Evet biz iki pas yapacak kadroya sahip degildik ama hem ilk golden hem ucuncu golden once gole yakın olan yine de bizdik. Daum kadar serinkanlıydım ekran basında emre alex girer bu iş biter konusunda.

son dakika golu ayrıca guzel oldu:) bir de alexin gokhan gonule topu indirisi , onun bekletmeden yuvarlayısı hakikaten enfesti.

bir de bahsettigin uzere volkan'ın hataları dusundurucu. sadece goller degil , topa cıkısları bile kırmızının kenarındaydı dun. ozguven konusunda yine bir doz asımı soz konusu.

Alkolik dedi ki...

Hoamca'ya sonuna kadar katılıyorum. Ayrıca golun mac 3-0 olduktan sonra 90+2de gelmesi kapak gibi kapaktı. 3. dakikada atıp, işi bitirip 3-1 yenilceğimize, böylesi çok daha iyi oldu...

Diego dedi ki...

3.dakika atmayi tercih ederdim zira atsaydik bence mac boyle gitmezdi. umitleri kirilir gazlari alinmis olurdu mac baslar baslamaz.
bursa gayet istedigini elde edecek sekilde bir oyun sergiledi bence. bu da alkisi hakediyor. yani ilk yari iki tane at. ikinci yari 3.yu bul. acele etmeden defansi ilk yariya gore daha saglam tutarak. uzatmalara gitse mac ne olurdu bilemeyiz ama pek de iyiye gitmiyordu bence.

HoAmca dedi ki...

bi istanbulspor macı hatırlarım , inonude oynandı , park otel insaatı dahil tum belestepelere kadar tıklım tıklım.
90'da faruk attı sanırım, ortalık yıkıldı ustuste cullanan binlerce adam vardı. Boktan bir sezonun boktan bir macıydı yine de tadından yenmedi.
isin ozu son dakika golu baskadır, sahsım adına en sevdigim galibiyet bicimidir. rakibi de zıvanadan cıkartır dun mac sonunda oldugu gibi , hazmetmesi en zor, yasaması en keyifli sevinctir.

S.erdem dedi ki...

Sizi gidi polyannalar :) :)