14 Ocak 2010 Perşembe

Kibir...

Fotograf dünkü bayan basket takimimizin maçından, esas görüntü ise maçtan sonra yaşananlar. Takımımız Euroleague maçında Macar temsilcisini 98-78 gibi farklı bir skorla yenmiş. Maç bitmiş, taraftar basketbolcuları tribünün önüne çağırıyor, kızlarımız gelip karşılıklı sarı-lacivert-şampiyon-Fener çekiyor. Buraya kadar yaşanan görüntüler çok güzel. Sonra karşılıklı alkışlamalar ve kızlar, başkan ve yönetim kurulunun bulunduğu bölüme alkışlar arasında gidiyor. O bölümde bulunan menajer ve yönetici dahil herkes ayağa kalkıp kızların elini sıkarak onları tebrik ediyor ama kibirinden dolayı ayağa kalkmadan onları tebrik eden tek kişi var, o da Sayın Başkanımız. O an Başkanın içinden ne geçti bilmiyorum ama bu kızlar yıllardır gösterdikleri başarılarla bunun çok daha fazlasını hakediyor. Kaldı ki başarısız olsalar bile bayan olduklarından dolayı bu saygıyı hakediyorlar ama resim ortada.

Ramiz Dayı, Ezel'in geçen bölümünde 'İlk Günah' ile ilgili çok güzel sözler söyledi, önümüzdeki bölümde de yedi günahtan biri olan 'Kibir' ile ilgili güzel sözler söyler; biz de bu yazıya ekleriz o özlü sözleri.

NOT: Dünkü Fenerbahçe-Tokatspor maçında rengini belli edip maçı anlatan TRT spikerine saygı ve selamlarımı iletiyorum.

4 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

dun bu konu benim de dikkatimi cekti, degisik bir adam aziz yildirim.koltugumdan kalkarsam gelip biri oturur mu diye mi endiselendi veya oyunculara dolayli bir mesaj mi vermek istedi bilemiyorum :)

bu arada bugun oynanacak maclara beklerim once dinamo moskovayla baslar, zalgiris'le noktalariz geceyi...

Diego dedi ki...

senin finallerin yokmuydu Amarilla efendi :)

Yukarida ki resim dunku mactan ise gercekten sadece aziz degil yanindakileri de dayinin sozlerinden nasiplenmeli. baksana tiplere. silah zoruyla alkisliolar sanki.

bgn ihaleyi TRT alirsa spikerlerinin yogun bir tempo ile calismalari ve hazirlik yapmalari gerek. bazen acaip laflar ediolar.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

finaller fenerbahce maclarini izlememe hicbir zaman engel olamadi ki sevgili diego :)

HoAmca dedi ki...

"Kaldı ki başarısız olsalar bile bayan olduklarından dolayı bu saygıyı hakediyorlar ama resim ortada."


ben burada takıldım:) kadınlara bayan derken ne kadar saygı gosteriyoruz acaba. baskanın kibri için soylenecek soz yok orası da ayrı.