10 Kasım 2009 Salı

Saygıyla Anıyoruz...

En büyük Türk Devrimcisi'ni ve onun silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

12 yorum:

Olympian dedi ki...

belki 30 tane blog okuyorum her sabah. sadece 4 tanesinde 10 kasim la ilgili biseyler yazilmis. ki, sizin blog az guncellenir, ona ragmen atlamamissiniz, elinize saglik.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

@Olympian
Tesekkurler...

Az guncellenme konusunda ise haklisin ama is-guc-okul vs. derken elimizden geleni yapmaya calisiyoruz bu arada kaynayan bircok sey de olmuyor degil maalesef :)

Diego dedi ki...

evt senin gecen 2-3 haftaya dair bir suru tas olmalı eteginde ama hala dokemedin. bırak bu okul mokul laflarını Amarilla.

bence bu yasa bu tempoya blog un guncellenmesi gayet normal :)

ki cok post oldugu zamanda yazılanlar gozden kacabiliyor atlanabiliyor veya uzerinde yeteri kadar durulmayabiliyor.

Unknown dedi ki...

olympian'in degindigi konu esasinda zaten bizim de kendi aramizda sikca konustugumuz bir konu hatta en son pazar gunu bayan voleybol maci sirasinda alkolik'le ben de orka'dan istedik ozellikle amator branslarla ilgili duzenli olarak yazmasini...

Fenerbahce'yi brans ayirt etmeksizin takip etmemize ragmen bunlarin tamamini aktarmamiz mumkun olamiyor, bazen zamansizliktan bazen usengeclikten bazen de baska sebeplerden...misal son zamanlarda ben duzenli olarak bilgisayarimla problemler yasiyorum, boyle olunca da mecburen okulda labdan yazmaya calisiyorum ama orada da genelde hem ortamin rahat olmamasindan hem zaman kisitindan istedigim gibi yazamiyorum...bu yorum konusunda da ayni...

bu satirlari da gunler sonra ayaklarimi uzatip rahat rahat evden yazabiliyorum mesela, okuldan yazmaya kalksam 2 satirla derdimi anlatmaya calisirdim :)

bu arada aklimda blogla ilgili birkac sey daha var ama bizim baslangicta arkadaslar arasinda paylasim amaciyla kurdugumuz bu blog artik iyi kotu bircok kisi tarafindan takip edilir oldugundan bir baska postta veya anket acarak okuyuculardan da fikir almak istiyorum bazi konularda... :)

Olympian dedi ki...

"blog az guncelleniyor" deme sebebim, elestiri amacli degildi bu arada. bence sikinti yok :)

Diego dedi ki...

orka nin amator branslarla ilgili yazmasi konusunda sizi destekliyorum.
misal ben anlamam voleyboldan ve basketboldan gider izlerim desteklerim sadece. ama yorumlayamam. sizlerin yorumlariniz sart bu konularda. voleybolu orka alir goturur.

Diego dedi ki...

yok yok iyi oldu senin yorumun. bazilari silkelenir belki :)

HoAmca dedi ki...

icimizdeki irlandalı

or-ka dedi ki...

olympian'a yorumları için teşekkürler. ben kendi adıma bundan sonra ulusal bayramlarda ve günlerde bloga birşeyler koymaya çalışıcam.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

biz diyoruz amator brans,ozellikle de voleybol yaz...sen de diyorsun belirli gun ve haftalar kolu olayim...ha cok istiyorsan atlama tabi onlari ama gel 2 satir da amator brans yaz...

Diego dedi ki...

Amarilla dogru soyluyor Or-ka,
yaz işte

or-ka dedi ki...

tamam yazacağız tarjeta, ayar verip durma! siteleri gezmeyi bi bitireyim amatör de yazarım profesyonel de:)