10 Ekim 2009 Cumartesi

Av Sezonu Acildi...

Galatasaray:1 - Fenerbahce:3

Voleybol sezonunun ilk karsilasmasinda ve sezonun ilk derbisinde gulen taraf biz olduk. Salonda polis bulunmamasi - sanki cok gerekli gibilermis gibi- sebebiyle gecikmeli olarak basladi mucadele. Bu gecikmeyi firsat bilen taraftarlar da birbirlerini ozlemis olmanin da etkisiyle bol bol birbirlerinin hatirlarini sorma imkani buldular voleybolsuzlukta. Ilk sette oyuna girmekte zorlanan bir Fenerbahce vardi, ne bloklarda etkinlik saglayabildik ne de hucum aksiyonlarinda. Zaten bu sette aldigimiz sayilarin onemli bir kismi da Galatasaray'in servis hatalarindan geldi. Ilk seti verince ister istemez gecen seneki maclar geldi aklima ki bircok Fenerbahceli'nin de aklina gelmistir zannediyorum. Ilk sette oldugu gibi 2.setin ilk teknik molasina da Galatasaray onde girdi, macin sonuna kadar da bir daha boyle birsey olmadi. Teknik moladan sonra sahada bambaska bir Fenerbahce vardi sahada, once 2.teknik molaya onde girdik sonrasinda da seti aldik ve setlerde durumu esitledik. Macin genel temposunun yapilan anonslar nedeniyle dusmesine ragmen skordaki ustunlugumuzu 3. ve 4. setlerde de devam ettirip maci kazanmasini bildik. Sezon hazirligina gec baslamamiza ragmen son 2 macta once Besiktas'i sonra da Galatasaray'i maglup etmek yeni sezon oncesi umut verici.

Takimi degerlendirmek gerekirse, yeni transferlerden Yasin ve Divis performanslariyla dikkat cekerken, Gardner gormeye alistigimiz performansindan uzakti. Ozellikle Divis'in iyi manset alan ve savunmasiyla etkili bir isim oldugu soylenmesine ragmen hucumda da etkin oldugunu gormek sevindiriciydi. Arslan icin soylenecek zaten cok fazla soz yok,hirsiyla, mucadelesiyle gercek bir Fenerbahceli.

Son olarak sahada oldugu gibi tribunde de Fenerbahce'nin ustunlugu vardi, haftasonu futbol maclarinin olmamasinin da etkisiyle tribunler televizyondan goruldugu kadariyla tiklim tiklimdi.

1 yorum:

Diego dedi ki...

hadi bakalim hayırlı olsun devamı gelsin butun sezon boyunca :)