18 Ekim 2009 Pazar

Gaziantepspor 2 - Fenerbahçe 1

Sen bir gol attıktan sonra ikinciyi de atayım rahatlatayım demek yerine rakibi uyuturum maçı böyle bitiririm diye düşünürsen o uyuttuğunu düşündüğün rakip "ulan asıl ben seni uyutuyorum" diyip 2 tane çakıverir son 10 dakikada, sen de ne olduğunu anlamazsın hemen koştur koştur Özer'i oyunu alırsın hakem izin verirse sonra da daha önce aklına gelmeyen bu gencin seni kurtarmasını beklersin.

Çok güzel oldu bu maç, tam götümüze göre oldu, en başta da Daum'unkine göre. Sen daha oynadığın maçı kazanmadan önümüzdeki hafta oynanacak derbiyi düşünür onun için de Gökhan'ı çıkarırsan, topu ileri taşımak, ileri oynamak yerine bek gibi sürekli yana hatta yana bile değil sürekli geriye oynayan açıklarını 75 ve 90 dakika sahada tutarsan (üşenmedim saydım verdikleri pasları), yorulan Semih'i, Topuz'u daha önce değiştirmezsen, maçı benim televizyondan izlediğim gibi izleyip ezbere değişiklikler yaparsan gün gelir böyle eline verirler uçak biletini sen de paşa paşa dönersin İstanbul'a. Ha bir de çıkar maçtan sonra demeç verirsin; maçtan önce bu maçın zor olacağını söylemiştik, oldu da diye övünürsün. Ama sana sorsak zor geçti de sen kolaylaştırmak için ne yaptın diye alacağımız cevap kocaman bir HİÇ'ten başka ne olabilir acaba?

6 yorum:

f ı R a t dedi ki...

Teknik analiz konusuna tamamen katılıyorum. yalnız daum konusunda söylediklerin biraz ağır olmamış mı?

Tarjeta Amarilla dedi ki...

acikcasi ben de son dakikalarda gokhan'i ve cristian'i cikarip yerine daha diri oyuncular almasini istedim, yalniz gokhan'in yerine girecek kisi bekir mi olmaliydi orasi tartisilir...ha bekir girecekse de onder sag beke atilmaliydi...

andre santos'un performansi giderek dusmeye devam ediyor, kolay degil kilometrelerce yol yapip maca cikmak, lugano dinlendiriliyorsa o da dinlendirilmeliydi, yedigimiz ilk golde hatasi buyuk...

HoAmca dedi ki...

daum budur 3 sene once de buydu. olayı budur adamın, gittiginde sevinme nedenimiz de budur. yani bu mac bir daum klasigidir. akıl sır ermez orası ayrı mesele. 2-0dan 2-2ye gelmis bir malatya macını hatırlatmadı mı antep'te olanlar.

bir taraftan sahadakilerin de gayretsizligini o mu istemistir acaba , 1-1 e gelince canını disine takanlar 1-0 ken niye hic cabalamazlar.

neyse dileyelim ders olsun.

Diego dedi ki...

cebimizde 5 kurussuz gitmistik o malatya macina...

yok hic de agir degil daum hakkındakiler. Hoamca nin soyledigi gibi bir daum klasigidir bu mac. ayrildigi sezonun sonlarina dogru da ayni seyleri dusundurmus ve hissettirmistir bize.

"mac 1-1 e gelince canını disine takanlar 1-0 ken niye hic cabalamazlar" kesinlikle dogru ama isin tam da bu noktasinda TD nin devreye girmesi gerekiyor taktiksel veya oyuncu degisiklikleri ile. yani sahadakiler zaten onu yapsalar TD nin deisiklik yapmasina bile gerek olmaz.

gs macini dusunmek adina. sen ben dusunebiliriz amarilla ama o dusunemez. once oynadigin maci kazan sonra dusun. sonucta onun icin ikisi de 3 puan. bu hafta kazanip haftaya yenilseydi takim birkac geyigin disinda arada 2 puan fark var diyip gececektik belki de. ama simdi?

HoAmca dedi ki...

daum mudahale etmedikce sahadaki gencler patron memnun diye algılıyor demek ki.
biraz da igneyi kendimize batıralım , soyle ki sahda emre belozoglundan iki tane daha olsa daum'a da bakmaz bu takım alır goturur bu macı , daum'un da verdigi bir sogukkanlılıktır , sallamamakla - cool takılmak arasında bir yerdedir bazen de cok işe yarar deyip bağlayalım , iyi niyetlerimizin en azından hepsini yargılayıp asmayalım. zira kenetlenmenin , şölenin, hazzın ve varolmanın dayanılmaz bir hafifliği var uzerimde . yavas yavas giyelim derbinin havasını uzerimize.

Alkolik dedi ki...

kenarda duran hoca ile sahadakinin canını dişine takması arasında en ufak bir bağ olmamalı..o sahaya çıktıysan senin TD secme yada TDye gore hareket etme sansın yoktur.. cıkıp elinden gelenin en iyisini vermen yada en azından bunun için çabalaman lazım.. sahadakilerin gamsızlıgını daum a bağlamak yanlıştır..ha her hafta aynı gamsızlıga ragmen neden aynı baykuşlar sahada daum uzerinden bunu sorgulamak lazım.. kenarda ki memnun diye fenerbahceli oyuncu mucadeleden kaytarmamalı..gecen sene tamam hoca kotu faydasız ve sıfır motivasyonlu idi; ama oyunculara bence gereken pay verilmedi basarısızlıkta..buda bu sezon malesef ayağımıza dolanacak gibi duruyor...