3 Haziran 2009 Çarşamba

Efes'e Misilleme...

Bazilari tarafindan her firsatta basketbolun ulkemizdeki en buyuk (!) destekcisi oldugu soylenen Efes Pilsen'in Fenerbahcemizle oynayacagi final serisi oncesinde pacalarinin tutusmasi neticesinde Fenerbahce tarafinin bilet fiyatlarini 40 TL olarak belirleyip Fenerbahce taraftarina yalnizca 600 kisilik yer ayiracagini aciklamasiyla baslayan duelloda bugun resmi site araciligiyla Nedim Karakas'tan saglam bir yanit geldi.

"Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın BEKO Basketbol Ligi Play-Off final serisinde 4 ve 6 Haziran 2009 tarihlerinde Ayhan Şahenk Spor Salonu´nda Efes Pilsen´in ev sahipliğinde yapacakları karşılaşmalar için taraftarlarımıza 600 kişilik yer ayrılmasının yanı sıra bilet fiyatları da 40 TL´den Biletix servis bedeliyle birlikte 45 TL´ye satılan biletler ile ilgili olarak şube direktörümüz Nedim Karakaş şu açıklamada bulundu: "Efes Pilsen´in maç biletlerini taraftarımız için ayrılan biletleri 45 TL´den satışa çıkartmasının ardından biz de taraftarlarımızı mağdur etmemek için yeni bir promosyon gerçekleştirdik. Bu iki karşılaşmaya gelen taraftarlarımız maç biletlerini atmasınlar. Fenerbahçe Ülker olarak 9 ve 11 Haziran 2009´da kendi evimizde oynayacağımız iki karşılaşma için bu biletleri değerlendireceğiz. Şöyle ki; deplasmandaki maçlara giden ve bilet alan taraftarlarımız 9 ve 11 Haziran tarihlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu´nda açacağımız stantlara biletleriyle birlikte başvurdukları takdirde‚ kendilerine bu biletler karşılığında 2 bilet ve Fenerium´dan atkı şapka paketi hediye edeceğiz. Bu sayede taraftarlarımız da herhangi bir mağduriyet yaşamadan maçlarımızı izleme olanağı bulacaklar."

Kaynak: www.fenerbahce.org

Gectigimiz iki sezon Fenerbahce'nin taktigi kapaklardan ve supurulmekten yorulmus olacak ki Efes Pilsen bu uygulamasinin yanisira kendi tarafindaki biletleri de satisa acmayarak kanuna aykiri bicimde toplu bilet organizasyonuna gidiyor serideki maclar icin, hatta gsbasket forumlarinda bu maclar icin bilet dagitimi yapildigi da kulaga gelen haberler arasinda. Gonul isterdi ki bugun yapilan basin toplantisinda koc Tanjevic veya kaptan Omer de bu konuya dikkat cekerek Efes'in bu hareketini basin mensuplarinin ve federasyon temsilcilerinin onunde protesto etsinler ama konuyla ilgili en ufak bir aciklama gelmemis ne Fenerbahce ne de Efes tarafindan. Sene boyunca her firsatta yoneticisiyle, teknik ekibiyle , oyuncusuyla Fenerbahce'ye dokundurmaya calisan Efes Pilsen camiasina en guzel cevabi sahada oyuncularimizin tribunde ise taraftarlarimizin verecegine inaniyorum, ben de kendi adima 2,5 yil boyunca calistigim ve ayni zamanda en iyi musterilerinden biri olduguma inandigim Efes'i ve urunlerini -en azindan- seri boyunca tuketmeyerek protesto edecegim...Resim Ekle

4 yorum:

Diego dedi ki...

güzel bi misilleme olmuş bence

Alkolik dedi ki...

o zaman bu akşam maci izlerken Tuborg içiyoruz...içerken kapakları atmıyoruz..seri sonunda kapak olarak efes pilsen musteri liskileri birimine kina ile beraber gonderiyoruz..

Tarjeta Amarilla dedi ki...

fikir guzel alkolik, zaten seri boyunca icilecek tuborg kapaklariyla buradan istanbula yol olur...kapaklari saklayip yollama fikrine varim ben...

Fenerlig dedi ki...

a.ipeçi de efes taraftarına (taraftar dediğim çoluk çocuk ya neyse) biletleri 50 ytl den satmazlarsa ayıp ayıp...