26 Kasım 2008 Çarşamba

Gidenlerden...IV...

"Üç sene boyunca Fenerbahçe formasını taşıdım. Hatalarım olmuştur ama elimden geleni yapmaya çalıştım. Ülkeme giderken üç sene boyunca beni destekleyen taraftarların sevgisini de yanımda götürüyorum."

6 yorum:

HoAmca dedi ki...

gidenlerin hepsini ozluyoruz da
luciano bambaskaydı yahu. hele formaya secde etmesi..

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Kadikoy'de oynadigimiz Denizli maciydi, hakem o gun herkes cildirtmisti, uzatmalar sirasinda alt komsu meraklanip gelmisti hatta...Sonra golunu atti, formasini cikartti Migros'un onunde ve secde etti...Sari karti ve bu ne onun ne de o sirada kendinden gecen milyonlarin umrundaydi...Daha sonrasinda Sakarya deplasmaninda son dakika attigi ve sampiyonluk yolunda bir donum noktasi olan o golde de yine milyonlari kendinden gecirecekti...Eminim ki bu renklere gonul veren herkesin kalbinde onun bambaska bir yeri vardir..

Alkolik dedi ki...

igs'ye kupa macinda caktigi yarim voleyide unutmayalim:)

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Fotodaki gol sevinci o mactan...

HoAmca dedi ki...

evet yagmurdan belli zaten, umarım sezon sonu alex ve luganoyu da bu listeye eklemeyiz.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Biz bu kafayla gidersek daha cok isim ekleriz listeye, hatta daha eklenecekler var. Bu 5 tane Porto maci sonrasi depresyonda aklima gelenler...Ilginctir ki sevincin sebebi olan gol direkt serbest vurustan attigimiz son gol...Bu arada arkada Alex'in Maraton alt tribune yaptigi gol kosusunu da gorebiliyoruz :)