19 Kasım 2008 Çarşamba

Hikaye nasil basladi?


Hikaye nasil basladi? Ben bu hikayeye nasil dahil oldum?

Universite 2. siniftayim. Yil 2001. Yurt kantininde bir afis: 'Odtulu Fenerbahceliler toplaniyor' diye. Velhasil afiste yazan yere gittik o gun geldiginde. Elinde Bond canta, takim elbiseli birisi geldi, kendisini tanitti. Benim adini burada birkez daha yazmama gerek yok, buraya yazanlar taniyorlar zaten kendisini. Kafamdaki ilk izlenimse bu adam hakkinda: ODTU mezunu, bir sekilde de parayi bulmus birisiydi. Tabi o zamanlar bilemezdim bu adamin benden sonra mezun olacagini. Parayi buldu mu peki? Hala aramakta:)

Neyse konumuza donersek bu adam ve birkac kisinin cabalariyla beraber Odtulu Fenerbahceliler diye bir olusum ortaya cikti. İlk baslarda toplantidan toplantiya ve mactan maca bulusuyorduk. Daha sonra bir sekilde (nasil oldugunu tam olarak hatirlamiyorum) aramizdaki samimiyet ve dostluk bir seklide artti ve grubun icinden cekirdek bir tayfa olustu. o zamanlar Cati'da toplanip izlerdik maclari. Sayimiz da 20'yi bulurdu. Zamanla mezun olduk ve herkes bir yerlere dagildi. Kimisi Manisa'ya, kimisi Trakya'ya kimisi de taa Alamanyalara gitti. Mezun olup cebimiz biraz da para gorunce biraktik Cati'yi, Laz bir arkadasin evinde izlemeye basladik maclari. Hala da oradayiz alkol ve muhabbetle beraber.

O zamanlar guzel bir forumumuz vardi bir de ama devam ettiremedik bir sekilde. Uzun zamandir konusuyorduk yine boyle bir forum acalim diye ama biraz fazla ugras gerektiriyordu. Bu sirada Tarjeta bir oneriyle geldi. Bir blog acalim o zaman dedi ve sagolsun halletti bu isi. Artik hayata ve Fenerbahce'ye dair seyleri, kendimizce yazip paylasacagiz.

Blogun isminin nasil ortaya ciktigini da sanirim Diego anlatir.

Ne diyelim blogumuz ve ilk yazim hayirli olsun:)

2 yorum:

AluminyumFolyo dedi ki...

hoşgeldiniz... hayırlı olsun :)

Diego dedi ki...

abant'ta 'saçlarına yıldız düşmüş koparma anne' dediğinde dahil oldun :)