5 Kasım 2010 Cuma

Teşekkürler Çocuk!

Hani sınıfın arka sıralarında oturan çocuklar vardır, çok fazla sesi soluğu çıkmayan, pek gözönünde olmayan, varlığı ile yokluğu bir gibi duran. Sonra bir gün bir olay olur, o çocuğu yakından tanıma şansını yakalarsınız ve vay be dersiniz ne kadar farklı birisiymiş. Vidmar da Fener taraftarı için o arka sıradaki çocuklardan biriydi. Genç yaşta gelmişti bu takıma ve henüz gelişme evresindeydi. Çoğu taraftar için -ben de dahil- gereksiz bir yabancı transferiydi. Ömer, Semih, Oğuz gibi uzunlarımız varken niye onu almıştık, niye atletik bir 4 numara transfer etmiyorduk.

Hep eleştirildi, hep eleştirdik ama geçen seneki Efes serisinden beri o, bu eleştirilere sahada gösterdiği mücadeleyle gereken cevabı veriyor. Hele dün akşam Barcelona uzunlarıyla neredeyse tek başına mücadele etti ve bir kez daha kocaman bir alkışı haketti. Bize de taraftar olarak arka sıralardaki bu çocuğa gönlümüzün ön sıralarından bir yer vermek düştü.

2 yorum:

talen dedi ki...

Vidmar ilk geldiğinde gelecek vaadeden ama beceriksiz bir oyuncuydu. Preldzic'e bakıp "Bu çocuk adam olacak" derken, Vidmar'ın yaptığı yanlışlar saç baş yolduruyordu. Ama geçen sene kiralık gittikten sonra bir şeyler olmuş bu çocuğa. Final serisinde çok iyiydi. Sezon başından beri de insan üstü mücadele veriyor pota altında. Cidden alkışlar.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

adama nazar degdirdik resmen el birligiyle...