29 Temmuz 2010 Perşembe

Young Boys 2 - Fenerbahçe 2

Kazım denen ... oynadığı hiçbir maçla ilgili yazmayacağım bundan sonra. Yazarsam blogu 3-5 gün değil tamamen kapatabilirler.

Skor falan umrumda değil. Defans yol geçen hanıymış, orta saha evlere şenlikmiş önemli değil, hepsi geçer. Ama anlamadığım ve içime sindiremediğim, Aykut Kocaman gibi bir adamın bu herif gibi ciddiyetsiz, beceriksiz, terbiyesiz bir adamla ne işi olabileceği. Devre arasında Raistlin'in söylediği gibi oynatacak adam eksikliğine veriyorum şimdilik. Ama yine de bu adam oynamaya devam ederse kapatırım lan bu Digiturk'u. Olmadı, sırf onun için gider bi twitter hesabı açarım. Olmadı, Yağız delikanlısı gibi kartona "jay jay" yazarım. Karşılamaya havaalanına giderim. Parası neyse verip Rüştü abisine benzetirim.

Görmedim ama okudukların doğruysa Emre de oyundan çıkarken Aykut'a artistlik yapmış. Seni de silerim çocuk. Hem de tek kalemde. Dönüp de arkama bakmam bile.

Aykut'a uzanan eller kırılsın.

O kadar.

7 yorum:

gumgumok dedi ki...

Kazım'la Bilica mutlaka rehabilite edilmeli ya da gönderilmeli. Başımıza iş açacaklar.
Bu arada Emre oyundan çıkarken "hızlı çık" diyen 4. hakeme el kol hareketi yaptı. Ayrıca Aykut'a yaptığı bir hareket yoktu sanırım. Umarım yoktur.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

vaziyet hic de ic acisi degil maalesef bizim adimiza...takima eklenecek ozer-dia-topuz-lugano-gokhan gonul gibi isimler hic kusku yok takim performansini yukarilara cekeceklerdir ancak defanstaki alternatifsizlik bu sene yine basimizi cok agritacak...

Diego dedi ki...

Rehabilite nedir mudur. hayvan barınagımıyız biz. afedersin ... gitsinler.
Önce kazım sonra güiza ve bilica ve hatta cristian.

emre nin oyle bir fotosunu gordum. aynı haberin altında ama dedigin gibi umarim yoktur.

Diego dedi ki...

ferrari yi alalim la olmaz mi lugano nun yanına :)

HoAmca dedi ki...

havaalanı tartaklamaları,
idman basmalar,
sahaya inmeler, direkleri sökmeler geri gelsin.

Yönetim bu işi beceremiyor biz halledelim. onlar mahalle bakkalı ciddiyeti ile kulüp yönetsinler, ama biz dünya kulübü taraftarı olalım...

su kökten revizyonu bir türlü yapamadık yahu eskiden bir şampiyonluk kaçsın 10 adam gider 15 adam gelirdi, 3 senedir şampiyonluk yok hala deivid hala önder-semih-kazım... ali bilgin de bir anda belirse ikinci yarı oyuna girse sasırmazdım valla.

bu zico agzımıza sıctı bizim, o takım ceyrek final oynadı kezman gibi bi adamla zannettik ki bu topcular yuruye yuruye sampiyon olacak kapasitede.


cok fenayım cok..

Alkolik dedi ki...

Aykuta yamuk yapanın ne kalbimde nede sevdamda yeri yok...Bu düzen değişecekse Aykut'la değişecek yada hiç değişmeyecek... Varsın bi kaç sene şampiyon olmayalım ama içimizdeki şu kanserleri kesip atalım.. Devre arasında kadro dışı bıraktığın oyuncuları kadron yetersiz diye tutmak tükürdüğünü yalamaktan, futbolcuyu bu kulubun ustune çıkarmaktan başka bir şey değil... Kazımı, önderi, deivid vb.lerini gören kendini yorar mı? Ne gerek var...

S.erdem dedi ki...

Bence Aykut ile de olabilecek bir sey degil bu yani Aykut'un da kendini yalanladigi zamanlar oluyor cunku yani dik duramiyor bence,ve yine bence duzeni degistirecek bir tek guc var O da FB Taraftari bence