21 Temmuz 2010 Çarşamba

POPP ve U-20 Kadınlar Dünya Kupası

Al, adaşı bizim Alex'in yanına koy, Güiza'dan çok gol atar.

Bildiğiniz üzere U-20 Kadınlar Dünya Kupası Almanya'nın ev sahipliğinde devam ediyor. İkidir Eurosport'ta denk geliyorum. Tesadüftür iki maç da Almanya maçıydı ve Popp döktürüyordu. Dün akşamki maçta da biri penaltıdan 3 gol attı. Daha 19 yaşında. FCR 2001 Duisburg'da oynuyor. 6 gol ile şu anda turnuvanın en golcü ismi. Dün akşamki maçın görüntüleri burada.

Turnuva hakkında da kısaca bilgi vereyim. 4 grup var ve gruplardaki son durum aşağıdaki gibi.

A grubunda, Almanya 3'te 3 yaparak turu garantilemiş durumda. Kadınlar veya erkekler farketmiyor yani. Almanya'nın ardından Kolombiya geliyor. Dün Kosta Rica'yı 3-0 ile geçerek adlarını bir üst turu yazdırdılar. Fransa yine ilk turda evinin yolunu tuttu. Kadınlar veya erkekler farketmiyor yani.

B grubunda İsveç'in ardından Brezilya'yı 1-0 yenerek grubu 2. sırada bitiren Kuzey Kore bir üst tura çıkmış durumda.

C ve D gruplarında son maçlar bugün oynanacak. C grubunda, Meksika ve Nijerya 4'er puanda ve akşam birbirleriyle oynuyorlar. Japonya ve İngiltere ise 1'er puanda. İngiltere erkeklerde olduğu gibi ilk tur sonunda evine dönebilir yani.

D grubunda, Güney Kore 6, ABD 4 puanda ve yine akşam bu iki takım karşılaşacak. Diğer maçta ise 1 puanlı Gana ile puansız İsviçre karşı karşıya gelecek.

Son olarak da Brezilyalı Leah'tan bahsetmek istiyorum. Videosunu bulamadım ama aşağıdaki fotoğrafta da gördüğünüz üzere abla takla atarak uzun taçlar atıyor. Gördüğümde ağzım açık kaldı.

4 yorum:

HoAmca dedi ki...

japon animasyonları izleyerek büyümüş ablamız.


helal olsun.

Sosyal_FB dedi ki...

http://soccerlens.com/leah-will-make-you-flip/18158/

Diego dedi ki...

eyvallah Canarino
izleyemeyen arkadaslar icin iyi oldu.

Sheila Tequila dedi ki...

Mahallede futbol oynayan erkekler zamanında bizi aralarına alıp, ponpon kızdan saymasalardı bizden de çıkar mıydı acaba böyleleri?
Helal olsun.